Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK Göteborg Sweden Dial Square FC
424 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Tulling rent richting de bal. Tulling haalt uit met een fantastische trap. Mikaelsson heeft problemen om de bal te vangen. Mikaelsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Göteborg Sweden - Dial Square FC 1:0

14e minuut.
Lagerbäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerbäck passt de bal in één keer door. Flinta speelt de bal door. Tulling bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulling schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Lagerbäck rent richting de bal. Lagerbäck passt de bal zonder na te denken. Källstrand is nu in balbezit. Mikaelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Mikaelsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Staël von Holstein rent richting de bal. Åhblad onderschept slim de pass. Åhblad passt de bal in één keer door. Daar is Lovesson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lovesson draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Staël von Holstein kopt de bal weg. Christoffersson kan de bal niet met de borst controleren. Mikaelsson rent richting de bal. Mikaelsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Göteborg Sweden - Dial Square FC 2:0

33e minuut.
af Geijerstam bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Hackzell met de inworp. Wiman rent richting de bal. Wiman geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mikaelsson is nu in balbezit. Mikaelsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Göteborg Sweden 40%, Dial Square FC 60%.
IFK Göteborg Sweden - Dial Square FC 2:0

55e minuut.
Rasmusson passt de bal in één keer door. Korsberg probeert de bal aan de voet te houden. Tulling rent richting de bal. Tulling haalt uit met een fantastische trap. Mikaelsson probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Sälle is nu in balbezit. Lovesson onderschept slim de pass. Åhblad rent richting de bal. Lovesson rent richting de bal. Lovesson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Renger speelt de bal door. Valtersson kopt de bal weg. Åhblad speelt de bal door. Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovesson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Åhblad speelt de bal door. Lovesson is nu in balbezit. Met opzet legt Hammarhjärta zijn tegenspeler op de grond. Hammarhjärta krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Flinta kopt de bal weg. Staël von Holstein probeert de bal met de borst te controleren. Korsberg verovert de bal door een tackle van achteren. Åhblad rent richting de bal. Åhblad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Christoffersson kopt de bal weg. Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Åhblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovesson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
af Geijerstam kopt de bal weg. Sonnvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammarhjärta rent richting de bal. Hammarhjärta geeft een lange en hoge pass. Korsberg geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Göteborg Sweden 62%, Dial Square FC 38%.
IFK Göteborg Sweden - Dial Square FC 2:0