Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raumdeuter FC Tyumen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Rolfsson speelt de bal door. Åhblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Åhblad speelt de bal door. Bondage rent richting de bal. Bondage draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sjöstedt rent richting de bal. Sjöstedt geeft een hoge lob. Tunros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronkvist onderschept slim de pass. Cronkvist draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cronkvist probeert naar een medespeler te passen. Hysén bereikt de bal nog maar net als eerste. Flinta met een sublieme pass. Cronkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronkvist draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jerrysson rent richting de bal. Dietmarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Bondage rent richting de bal. Dietmarsson is nu in balbezit. Dietmarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Jerrysson is nu in balbezit. Bondage onderschept slim de pass. Bondage speelt de bal door. Dietmarsson rent richting de bal. Dietmarsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raumdeuter FC 55%, Tyumen 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raumdeuter FC - Tyumen 0:0

58e minuut.
Jerrysson is nu in balbezit. Evaldsson onderschept slim de pass. Evaldsson probeert naar een medespeler te passen. Bondage is nu in balbezit. Bondage haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Viljesson rent richting de bal. Dietmarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Dietmarsson speelt de bal door. Bondage bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondage haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Jerrysson met een snelle inworp. Gråberg rent richting de bal. Gråberg geeft de bal voor. Stridh heeft problemen om de bal te vangen. Hysén geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Raumdeuter FC - Tyumen 1:0

71e minuut.
Fisher raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caspersson komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Sedflod de bal. Åhblad geeft een hoge lob. Daar is Sedflod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Åhblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Åhblad geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raumdeuter FC 55%, Tyumen 45%.
Raumdeuter FC - Tyumen 1:0