Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tahult Nördiga Grabbar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Patricsson is nu in balbezit. Silfverskiöld is nu in balbezit. Patricsson rent richting de bal. Patricsson schiet op doel. Von Anka probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Matson rent richting de bal. Matson geeft een lange en hoge pass. Tregert controleert de bal met de borst. Patricsson is nu in balbezit. Patricsson draait met de bal, schiet en ... Paal! Von D kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Egilsson kopt de bal weg. Silfverskiöld is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weivers. Weivers krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Jähkel kopt de bal weg. Villesson is nu in balbezit. Villesson geeft de bal voor. Orre is nu in balbezit. Orre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
af Söderberg met een sublieme pass. Lindarw bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindarw passt de bal met de wreef. Hammarhjärta rent richting de bal. Hammarhjärta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tahult 47%, Nördiga Grabbar 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tahult - Nördiga Grabbar 0:0

46e minuut.
Orre probeert naar een medespeler te passen. Hammarhjärta rent richting de bal. Hammarhjärta passt de bal in één keer door. Patricsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patricsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Lagrell kopt de bal weg. Weivers probeert de bal met de borst te controleren. Patricsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patricsson haalt uit met een fantastische trap. Lindarw maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Jerrysson met een sublieme pass. af Söderberg rent richting de bal. af Söderberg probeert naar een medespeler te passen. Patricsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patricsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tregert bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundström is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lindarw. Lindarw krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Stolt probeert de bal aan de voet te houden. Jähkel met een sublieme pass. Silfverskiöld is nu in balbezit. Patricsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patricsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tahult - Nördiga Grabbar 1:0

67e minuut.
af Söderberg bereikt de bal nog maar net als eerste. af Söderberg met een sublieme pass. Stolt rent richting de bal. Stolt haalt uit met een fantastische trap. Orre maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Lindarw bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindarw passt de bal met de wreef. Patricsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patricsson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Silfverskiöld de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tahult 35%, Nördiga Grabbar 65%.
FC Tahult - Nördiga Grabbar 1:0