Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G A I S Man Uniteds FC Club
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 21.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Valentin verovert de bal door een tackle van achteren. Valentin speelt de bal door. Spansk is nu in balbezit. Spansk schiet op doel. Cronkvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G A I S - Man Uniteds FC Club 0:1

25e minuut.
Gedda geeft de bal voor. Morgansson probeert de bal aan de voet te houden. Spansk bereikt de bal nog maar net als eerste. Spansk schiet op doel. Na een snelle pass probeert af Söderberg de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
G A I S - Man Uniteds FC Club 0:2

31e minuut.
Eliasson onderschept slim de pass. Eliasson geeft een hoge lob. Björnstjerna heeft problemen om de bal te vangen. Sjölund rent richting de bal. Sjölund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G A I S - Man Uniteds FC Club 1:2

31e minuut.
Spansk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjölund onderschept slim de pass. Gedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjölund is nu in balbezit. Sjölund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G A I S 45%, Man Uniteds FC Club 55%.
G A I S - Man Uniteds FC Club 1:2

51e minuut.
Sjölund rent richting de bal. Jähkel met een sublieme pass. Klungelig pakt Gedda de bal. Sjölund rent richting de bal. Sjölund draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Inworp. Bodin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gedda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sjölund rent richting de bal. Sjölund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Moberg geeft een hoge lob. Jalmert is nu in balbezit. Jalmert geeft de bal voor. Spansk is nu in balbezit. Spansk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Morgansson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valentin is nu in balbezit. Valentin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G A I S 32%, Man Uniteds FC Club 68%.
G A I S - Man Uniteds FC Club 1:2