Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Egoistiska Maskar Nördiga Grabbar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Lagrell met de inworp. Villesson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orre. Orre krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Egoistiska Maskar 47%, Nördiga Grabbar 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Egoistiska Maskar - Nördiga Grabbar 0:0

67e minuut.
Villesson is nu in balbezit. Orre is nu in balbezit. Orre passt de bal in één keer door. Hökmark rent richting de bal. Hökmark draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Roxström rent richting de bal. Roxström geeft een lange en hoge pass. Lagrell rent richting de bal. Hökmark rent richting de bal. Hökmark draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pohlman heeft problemen om de bal te vangen. Von D probeert naar een medespeler te passen. Daar is Weinstock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orre bereikt de bal nog maar net als eerste. Orre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Egoistiska Maskar - Nördiga Grabbar 0:1

87e minuut.
Sjunnesson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pohlman met een snelle inworp. Hökmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Hökmark draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Egoistiska Maskar 45%, Nördiga Grabbar 55%.
Egoistiska Maskar - Nördiga Grabbar 0:1