Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Retliga Undersåtar Storvuxna Korpar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Westman is nu in balbezit. Drougge rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Westman. Drougge raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Drougge kan niet meer verder spelen. Krona komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Älvebring bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeppsson onderschept slim de pass. Jeppsson probeert naar een medespeler te passen. Zetterkvist is nu in balbezit. Zetterkvist haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Krona is nu in balbezit. Krona passt de bal zonder na te denken. Björnstjerna bereikt de bal nog maar net als eerste. Björnstjerna geeft een hoge lob. Hammarskjöld krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Druid probeert de bal aan de voet te houden. Hammarskjöld is nu in balbezit. Hammarskjöld schiet op doel. Erlandsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Krona kopt de bal weg. Klungelig pakt Stolt de bal. Hemberg is nu in balbezit. Stolt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Björk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson rent richting de bal. Hjulinder schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hjulinder krijgt een gele kaart. Fajersson raakt geblesseerd tijdens het duel. Fajersson met een snel genomen vrije trap. Grünewald heeft problemen om de bal te vangen. Zetterkvist is nu in balbezit. Zetterkvist draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Krantz met een harde bal richting middenveld. Stolt kopt de bal weg. Landgren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hammarskjöld rent richting de bal. Hammarskjöld haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Grengren onderschept slim de pass. Grengren met een sublieme pass. Daar is Druid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammarskjöld rent richting de bal. Hammarskjöld draait met de bal, schiet en ... Erlandsson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Retliga Undersåtar 47%, Storvuxna Korpar 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Retliga Undersåtar - Storvuxna Korpar 0:0

50e minuut.
Grengren speelt de bal door. Westman rent richting de bal. Westman speelt de bal door. Zetterkvist is nu in balbezit. Zetterkvist schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Nathell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grünewald onderschept slim de pass. Zetterkvist heeft problemen om de bal te vangen. Zetterkvist haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Hemberg rent richting de bal. Jeppsson rent richting de bal. Jeppsson probeert naar een medespeler te passen. Zetterkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Zetterkvist draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fajersson heeft problemen om de bal te vangen. Hjulinder onderschept slim de pass. Hjulinder geeft een hoge lob. Zetterkvist is nu in balbezit. Zetterkvist haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Erlandsson trapt de bal weg. Fajersson kopt de bal weg. Zetterkvist is nu in balbezit. Zetterkvist schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Retliga Undersåtar 57%, Storvuxna Korpar 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Retliga Undersåtar - Storvuxna Korpar 0:0