Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nördiga Grabbar Trissen FC
Normal Tactiek 343
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 24.3
matig Schieten redelijk
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Stolić passt de bal zonder na te denken. Daar is Dudgeon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unger rent richting de bal. Dudgeon rent richting de bal. Dudgeon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vippenhjälm zal de hoekschop nemen. Unger is nu in balbezit. Unger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dudgeon rent richting de bal. Stolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolić probeert naar een medespeler te passen. Unger rent richting de bal. Unger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ruuska speelt de bal door. Dudgeon rent richting de bal. Met opzet legt Villesson zijn tegenspeler op de grond. Villesson krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Villesson rent richting de bal. Stolić verovert de bal door een tackle van achteren. Stolić passt de bal zonder na te denken. Dudgeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudgeon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nördiga Grabbar 63%, Trissen FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nördiga Grabbar - Trissen FC 0:0

50e minuut.
Dudgeon is nu in balbezit. Stolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudgeon is nu in balbezit. Stolić rent richting de bal. Stolić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Stolić is nu in balbezit. Stolić passt de bal met de wreef. Dudgeon met een sublieme pass. Unger bereikt de bal nog maar net als eerste. Unger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Villesson rent richting de bal. Unger verovert de bal door een tackle van achteren. Stolić rent richting de bal. Stolić schiet op doel. Von D probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dudgeon haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Von D trapt de bal weg. Unger bereikt de bal nog maar net als eerste. Unger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vippenhjälm rent richting de bal. Vippenhjälm geeft een hoge lob. Von Anka kopt de bal weg. Berg rent richting de bal. Berg geeft een lange en hoge pass. Von D probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weivers met de inworp. Matson heeft problemen om de bal te vangen. Unger rent richting de bal. Unger geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Von D trapt de bal weg van het doel. Unger bereikt de bal nog maar net als eerste. Unger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Villesson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruuska onderschept slim de pass. Ruuska met een sublieme pass. Dudgeon rent richting de bal. Dudgeon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nördiga Grabbar 74%, Trissen FC 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nördiga Grabbar - Trissen FC 0:0