Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man Uniteds FC Club Storvuxna Korpar
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Zetterkvist schiet op doel. Jähkel met een sublieme pass. Daar is Hemberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeppsson is nu in balbezit. Jeppsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Änghede met een sublieme pass. Jeppsson is nu in balbezit. Jeppsson passt de bal zonder na te denken. Zetterkvist is nu in balbezit. Zetterkvist haalt uit met een fantastische trap. Jähkel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Spansk is nu in balbezit. Josefsson is nu in balbezit. Spansk onderschept slim de pass. Spansk schiet op doel. Druid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Hemberg rent richting de bal. Gedda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hemberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hemberg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Björnstjerna heeft problemen om de bal te vangen. Zetterkvist onderschept slim de pass. Jeppsson rent richting de bal. Jeppsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Uniteds FC Club 46%, Storvuxna Korpar 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Man Uniteds FC Club - Storvuxna Korpar 0:0

50e minuut.
Jeppsson rent richting de bal. Gedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeppsson onderschept slim de pass. Jeppsson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jalmert de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hemberg geeft de bal voor. Djuse kopt de bal weg. Daar is Jalmert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeppsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeppsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Uniteds FC Club - Storvuxna Korpar 0:1

78e minuut.
Änghede raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grengren komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Valentin passt de bal met de wreef. Spansk rent richting de bal. Westman verovert de bal door een tackle van achteren. Valentin is nu in balbezit. Valentin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Uniteds FC Club 42%, Storvuxna Korpar 58%.
Man Uniteds FC Club - Storvuxna Korpar 0:1