Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bastuheta Ormar Nördiga Grabbar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten weak
weak Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Lindholm met een sublieme pass. Lagrell heeft problemen om de bal te vangen. Lagrell geeft een lange en hoge pass. Orre rent richting de bal. Orre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Villesson is nu in balbezit. Lindholm verovert de bal door een tackle van achteren. Lindholm speelt de bal door. Sandh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandh draait met de bal, schiet en ... Von D probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Villesson is nu in balbezit. Villesson geeft de bal voor. Hermansson kopt de bal weg. Orre rent richting de bal. Orre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lindholm kopt de bal weg. Klungelig pakt Tregert de bal. Sandh met een sublieme pass. Modigh rent richting de bal. Modigh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Villesson verovert de bal door een tackle van achteren. Sandh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandh haalt uit met een fantastische trap. Von Anka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastuheta Ormar - Nördiga Grabbar 1:0

20e minuut.
Inworp. Villesson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weivers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandh verovert de bal door een tackle van achteren. Sandh geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastuheta Ormar - Nördiga Grabbar 2:0

24e minuut.
Andersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Andersson geeft de bal voor. Matson bereikt de bal nog maar net als eerste. Modigh rent richting de bal. Modigh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hermansson passt de bal met de wreef. Sandh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandh passt de bal zonder na te denken. Modigh rent richting de bal. Modigh draait met de bal, schiet en ... Von D verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastuheta Ormar 44%, Nördiga Grabbar 56%.
Bastuheta Ormar - Nördiga Grabbar 2:0

58e minuut.
Andersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrell met een sublieme pass. Lindholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindholm geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastuheta Ormar - Nördiga Grabbar 3:0

65e minuut.
Sälle is nu in balbezit. Sälle passt de bal in één keer door. Orre is nu in balbezit. Lindholm onderschept slim de pass. Lindholm probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Modigh is nu in balbezit. Modigh passt de bal met de wreef. Weivers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandh verovert de bal door een tackle van achteren. Sandh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Sandh is nu in balbezit. Sandh passt de bal met de wreef. Tregert rent richting de bal. Sandh rent richting de bal. Sandh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastuheta Ormar 34%, Nördiga Grabbar 66%.
Bastuheta Ormar - Nördiga Grabbar 3:0