Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G A I S Trissen FC
Normal Tactiek 343
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 26
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen average


7e minuut.
Stolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolić passt de bal in één keer door. Belfrage is nu in balbezit. Dageby onderschept slim de pass. Dageby geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sjölund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dageby verovert de bal door een tackle van achteren. Dageby met een sublieme pass. Dahl is nu in balbezit. Dahl haalt uit met een fantastische trap. Pohlman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Snygg geeft de bal voor. Stefansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutterstam begaat een overtreding. Stefansson raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruuska zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dahl is nu in balbezit. Dahl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G A I S - Trissen FC 0:1

35e minuut.
Vippenhjälm speelt de bal door. Dageby is nu in balbezit. Dageby met een sublieme pass. Dahl rent richting de bal. Dahl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G A I S 55%, Trissen FC 45%.
G A I S - Trissen FC 0:1

47e minuut.
Belfrage is nu in balbezit. Unger onderschept slim de pass. Belfrage bereikt de bal nog maar net als eerste. Unger onderschept slim de pass. Unger passt de bal in één keer door. Pohlman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Ruuska passt de bal zonder na te denken. Vippenhjälm rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Snygg. Snygg krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Dageby bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfrage verovert de bal door een tackle van achteren. Belfrage speelt de bal door. Löfgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Löfgren haalt uit met een fantastische trap. Martinsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G A I S - Trissen FC 1:1

67e minuut.
Klungelig pakt Stolić de bal. Unger rent richting de bal. Unger passt de bal in één keer door. Stolić rent richting de bal. Stolić draait met de bal, schiet en ... Pohlman bokst de bal weg.

70e minuut.
Kullinger met een sublieme pass. Morgansson is nu in balbezit. Dahl onderschept slim de pass. Dahl haalt uit met een fantastische trap. Pohlman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G A I S - Trissen FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G A I S 54%, Trissen FC 46%.
G A I S - Trissen FC 1:2