Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Åsbro FK BK Bänkpress
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Plaghiat geeft een lange en hoge pass. Holster rent richting de bal. Wallerstedt onderschept slim de pass. Glad rent richting de bal. Glad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Riis met de inworp. Plaghiat geeft de bal voor. Klungelig pakt Holster de bal. Wallerstedt is nu in balbezit. Wallerstedt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsbro FK - BK Bänkpress 0:1

21e minuut.
Lindroos geeft de bal voor. Daar is Bodström, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodström geeft een hoge lob. Edin is nu in balbezit. Edin draait met de bal, schiet en ... Crispinsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Edin is nu in balbezit. Edin geeft de bal voor. Nordell bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaghiat verovert de bal door een tackle van achteren. Plaghiat geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsbro FK - BK Bänkpress 0:2

40e minuut.
Rosin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plaghiat met de inworp. Wallerstedt is nu in balbezit. Wallerstedt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsbro FK - BK Bänkpress 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åsbro FK 55%, BK Bänkpress 45%.
Åsbro FK - BK Bänkpress 0:3

53e minuut.
Crispinsson trapt de bal weg van het doel. Wilhelmsson kopt de bal weg. Daar is Palmér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanfridsson rent richting de bal. Sanfridsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Nordell speelt de bal door. Lindroos rent richting de bal. Lindroos speelt de bal door. Wallerstedt is nu in balbezit. Wallerstedt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bodström rent richting de bal. Wallerstedt verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holster. Wallerstedt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wallerstedt kan niet meer verder spelen. Kosterfjord komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Lindroos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindroos geeft een lange en hoge pass. Rosin met een sublieme pass. Sanfridsson rent richting de bal. Sanfridsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Rosin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Höjer met een snelle inworp. Plaghiat bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaghiat geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åsbro FK 45%, BK Bänkpress 55%.
Åsbro FK - BK Bänkpress 0:3