Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:13
  • Competitiewedstrijd: Division 2.03
  • Stadion: Hallin Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1345
Hallin Youth Gold
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten average
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Löfberg is nu in balbezit. Klavemyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Löfberg onderschept slim de pass. Löfberg geeft een hoge lob. Larholm probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallin - Youth Gold 0:1

11e minuut.
Swärd kopt de bal weg. Klavemyr probeert de bal aan de voet te houden. Klavemyr probeert naar een medespeler te passen. Källstrand rent richting de bal. Källstrand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Löfberg onderschept slim de pass. Löfberg met een sublieme pass. Larholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Larholm draait met de bal, schiet en ... Gervén probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Levinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Swärd onderschept slim de pass. Swärd geeft een lange en hoge pass. Larholm controleert de bal met de borst. Larholm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hallin - Youth Gold 0:2

33e minuut.
Tunér zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torp rent richting de bal. Torp passt de bal zonder na te denken. Källstrand is nu in balbezit. Källstrand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Löfberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Torp onderschept slim de pass. Torp speelt de bal door. Klungelig pakt Källstrand de bal. Källstrand draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Löfberg schiet op doel. Na een snelle pass probeert Torp de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Holm zal de hoekschop nemen. Daar is Rytterbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yngvesson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Larholm is nu in balbezit. Larholm haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hallin 60%, Youth Gold 40%.
Hallin - Youth Gold 0:2

60e minuut.
Holm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Löfberg rent richting de bal. Löfberg probeert naar een medespeler te passen. Riis bereikt de bal nog maar net als eerste. Riis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klavemyr verovert de bal door een tackle van achteren. Klavemyr speelt de bal door. Källstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Källstrand draait met de bal, schiet en ... Bergort werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallin - Youth Gold 1:2

81e minuut.
Nyberg geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Swärd de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Levinder. Levinder krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hallin 45%, Youth Gold 55%.
Hallin - Youth Gold 1:2