Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK Bolltrillare bajengrabbar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Steppenwolf is nu in balbezit. Williamsson is nu in balbezit. Williamsson probeert naar een medespeler te passen. Maltesson rent richting de bal. Maltesson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Maltesson onderschept slim de pass. Steppenwolf is nu in balbezit. Maltesson verovert de bal door een tackle van achteren. Maltesson schiet op doel. Ström probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lövgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lövgren passt de bal in één keer door. Wikander bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohlsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ohlsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Augustsson geeft de bal voor. Wallerstedt probeert de bal aan de voet te houden. Ohlsson is nu in balbezit. Ohlsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Bolltrillare - bajengrabbar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Bolltrillare 53%, bajengrabbar 47%.
IFK Bolltrillare - bajengrabbar 1:0

68e minuut.
Augustsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wikander rent richting de bal. Augustsson verovert de bal door een tackle van achteren. Stolt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lundhgren geeft een lange en hoge pass. Ohlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundhgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohlsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ohlsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lövgren geeft de bal voor. Dopping rent richting de bal. af Söderberg begaat een overtreding. af Söderberg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Bolltrillare 48%, bajengrabbar 52%.
IFK Bolltrillare - bajengrabbar 1:0