Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hedbergets BK Syltmännens Gossar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Limpar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Holmgren met de inworp. Klungelig pakt Klarström de bal. Klarström schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Palmblad zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Limpar de bal. Holmgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmgren draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hedbergets BK - Syltmännens Gossar 0:1

17e minuut.
Bastiansson onderschept slim de pass. Bastiansson probeert naar een medespeler te passen. Wrede speelt de bal door. Lukasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukasson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lukasson is nu in balbezit. Theutenberg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lukasson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Åsenheim legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hedbergets BK - Syltmännens Gossar 1:1

32e minuut.
Evaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Evaldsson passt de bal in één keer door. Lukasson heeft problemen om de bal te vangen. Lukasson draait met de bal, schiet en ... Egilsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Evaldsson passt de bal zonder na te denken. Lukasson rent richting de bal. Lukasson passt de bal met de wreef. Åsenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsenheim draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hedbergets BK 47%, Syltmännens Gossar 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hedbergets BK - Syltmännens Gossar 1:1

55e minuut.
Åsenheim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lukasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukasson draait met de bal, schiet en ... Nordin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bergh met een sublieme pass. Tedenbäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedenbäck verovert de bal door een tackle van achteren. Tedenbäck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Brunnman is nu in balbezit. Brunnman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Holmgren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klarström geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Klarström, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evaldsson rent richting de bal. Klarström begaat een overtreding. Klarström krijgt een gele kaart. Evaldsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Evaldsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Loob bereikt de bal nog maar net als eerste. Loob geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Herbertsson passt de bal met de wreef. Lukasson is nu in balbezit. Nordin bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsenheim verovert de bal door een tackle van achteren. Åsenheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Åsenheim passt de bal met de wreef. Evaldsson is nu in balbezit. Evaldsson passt de bal met de wreef. Lukasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukasson draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hedbergets BK - Syltmännens Gossar 2:1

85e minuut.
Wilhelmsson controleert de bal met de borst. Åsenheim rent richting de bal. Åsenheim speelt de bal door. Lukasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukasson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hedbergets BK 44%, Syltmännens Gossar 56%.
Hedbergets BK - Syltmännens Gossar 2:1