Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 19:13
  • Competitiewedstrijd: Division 2.03
  • Stadion: Hallin Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2830
Hallin Djurgården Stars
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Rytterbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytterbo geeft een hoge lob. Bermgård probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lampenius is nu in balbezit. Lampenius draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallin - Djurgården Stars 1:0

4e minuut.
Tulling is nu in balbezit. Klavemyr verovert de bal door een tackle van achteren. Klavemyr speelt de bal door. Lampenius rent richting de bal. Lampenius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hallin - Djurgården Stars 2:0

10e minuut.
Tulling rent richting de bal. Tulling geeft de bal voor. Gervén rent richting de bal. Bermgård verovert de bal door een tackle van achteren. Bermgård schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ragnarsson trapt de bal weg. Rytterbo kopt de bal weg. Daar is Thuresson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampenius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ragnarsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sundin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klavemyr is nu in balbezit. Klavemyr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Eijdercrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Klavemyr verovert de bal door een tackle van achteren. Klavemyr probeert naar een medespeler te passen. Lampenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampenius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rytterbo is nu in balbezit. Rytterbo geeft een hoge lob. Lampenius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klavemyr rent richting de bal. Klavemyr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallin - Djurgården Stars 3:0

43e minuut.
Gervén rent richting de bal. Gervén geeft de bal voor. Inworp. Kask met een snelle inworp. Örjansson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hallin 33%, Djurgården Stars 67%.
Hallin - Djurgården Stars 3:0

51e minuut.
Eijdercrona rent richting de bal. Torp met een sublieme pass. Thuresson is nu in balbezit. Lampenius verovert de bal door een tackle van achteren. Lampenius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nyberg geeft de bal voor. Inworp. Kask met de inworp. Örjansson rent richting de bal. Örjansson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bermgård rent richting de bal. Lampenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermgård verovert de bal door een tackle van achteren. Bermgård schiet op doel. Yngvesson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Nyberg geeft de bal voor. Daar is Levinder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mjällby met een sublieme pass. Bermgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermgård passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallin - Djurgården Stars 3:1

81e minuut.
Thuresson geeft een hoge lob. Inworp. Levinder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klavemyr is nu in balbezit. Klavemyr geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hallin 47%, Djurgården Stars 53%.
Hallin - Djurgården Stars 3:1