Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Syltmännens Gossar bajengrabbar
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Martinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubertsson onderschept slim de pass. Hubertsson passt de bal in één keer door. Rydell bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Herbertsson met een sublieme pass. Hubertsson is nu in balbezit. Hubertsson probeert naar een medespeler te passen. Rydell rent richting de bal. Rydell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - bajengrabbar 1:0

19e minuut.
Herbertsson passt de bal zonder na te denken. Holmgren bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Källander. Holmgren moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Holmgren kan niet meer verder spelen. Engfors komt het veld opgelopen. Rubarth met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - bajengrabbar 2:0

22e minuut.
Tedenbäck geeft een lange en hoge pass. Daar is Källander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydell is nu in balbezit. Rydell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - bajengrabbar 3:0

28e minuut.
Tedenbäck passt de bal in één keer door. Hubertsson rent richting de bal. Met opzet legt Lövgren zijn tegenspeler op de grond. Lövgren is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Inworp. Engfors met een snelle inworp. Hubertsson speelt de bal door. Rydell rent richting de bal. Rydell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lundhgren geeft een lange en hoge pass. Inworp. Engfors met een snelle inworp. Hubertsson rent richting de bal. Hubertsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syltmännens Gossar 35%, bajengrabbar 65%.
Syltmännens Gossar - bajengrabbar 3:0

61e minuut.
Wilhelmsson onderschept slim de pass. Wilhelmsson speelt de bal door. Palmblad rent richting de bal. Palmblad geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Wallerstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallerstedt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palmblad met een snelle inworp. Hubertsson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Källander met een sublieme pass. Herbertsson rent richting de bal. Herbertsson passt de bal zonder na te denken. Maltesson is nu in balbezit. Maltesson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Engfors met de inworp. Hubertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubertsson schiet op doel. Kronwall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - bajengrabbar 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syltmännens Gossar 33%, bajengrabbar 67%.
Syltmännens Gossar - bajengrabbar 4:0