Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 19:12
  • Competitiewedstrijd: Division 2.03
  • Stadion: Hallin Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2855
Hallin Jagade Dinosaurier
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
matig Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Sunesson geeft de bal voor. Uddander probeert naar een medespeler te passen. Fajersson is nu in balbezit. Abrahamsson is nu in balbezit. Abrahamsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rytterbo is nu in balbezit. Abrahamsson verovert de bal door een tackle van achteren. Abrahamsson passt de bal zonder na te denken. Fajersson rent richting de bal. Fajersson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Sedin geeft de bal voor. Inworp. Sundin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klavemyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Klavemyr geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sunesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytterbo onderschept slim de pass. Rytterbo geeft een hoge lob. Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallin - Jagade Dinosaurier 0:1

32e minuut.
Rytterbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamsson is nu in balbezit. Abrahamsson passt de bal in één keer door. Fajersson rent richting de bal. Fajersson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Lampenius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rytterbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson verovert de bal door een tackle van achteren. Abrahamsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamsson schiet op doel. Yngvesson bokst de bal weg.

44e minuut.
Torp raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eklöf komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hallin 59%, Jagade Dinosaurier 41%.
Hallin - Jagade Dinosaurier 0:1

71e minuut.
Eklöf onderschept slim de pass. Klavemyr is nu in balbezit. Klavemyr met een sublieme pass. Wigforss is nu in balbezit. Wigforss draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Abrahamsson speelt de bal door. Gervén is nu in balbezit. Fajersson onderschept slim de pass. Fajersson draait met de bal, schiet en ... Yngvesson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hallin 60%, Jagade Dinosaurier 40%.
Hallin - Jagade Dinosaurier 0:1