Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:13
  • Competitiewedstrijd: Meistriliiga
  • Stadion: CF Aida Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 45046
CF Aida JK Karvased Kaalikad
433 Tactiek liiga 352
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
66.7 gemiddelde waardering 68.8
formidable Schieten formidable
excellent Passen incredible
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryanto verovert de bal door een tackle van achteren. Ryanto probeert naar een medespeler te passen. Stüff rent richting de bal. Stüff draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Org heeft problemen om de bal te vangen. Peters is nu in balbezit. Říčka rent richting de bal. Říčka haalt uit met een fantastische trap. Hovgaard probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - JK Karvased Kaalikad 0:1

16e minuut.
Gendün probeert naar een medespeler te passen. Ryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Heynen begaat een overtreding. Heynen krijgt een gele kaart. Ryanto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shaukat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stüff krijgt zijn hoofd ertegen. Fulzio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Aida - JK Karvased Kaalikad 1:1

21e minuut.
Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Gendün verovert de bal door een tackle van achteren. Lahesaar onderschept slim de pass. Lahesaar geeft een hoge lob. Říčka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gendün geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lahesaar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radolović geeft de bal voor. Verlinden springt en kopt de bal. Hovgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Tsartsaris met de inworp. Org geeft een hoge lob. Říčka krijgt zijn hoofd ertegen. Hovgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Francia de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - JK Karvased Kaalikad 1:2

33e minuut.
Stüff passt de bal met de wreef. Ryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo rent richting de bal. Ryanto onderschept slim de pass. Ryanto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Aida - JK Karvased Kaalikad 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Aida 62%, JK Karvased Kaalikad 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Aida - JK Karvased Kaalikad 2:2

47e minuut.
Peters kopt de bal weg. Fernández López met een sublieme pass. Tsartsaris is nu in balbezit. Tsartsaris geeft een hoge lob. Říčka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Hovgaard trapt de bal weg. Ryanto rent richting de bal. Stüff rent richting de bal. Ryanto is nu in balbezit. Izzo verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - JK Karvased Kaalikad 3:2

54e minuut.
Tsartsaris is nu in balbezit. Tsartsaris passt de bal in één keer door. Fernández López probeert naar een medespeler te passen. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden schiet op doel. Hovgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Fernández López passt de bal met de wreef. Tsartsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsartsaris geeft de bal voor. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Aida - JK Karvased Kaalikad 3:3

61e minuut.
Levenov rent richting de bal. Levenov geeft de bal voor. Ryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryanto haalt uit met een fantastische trap. Fulzio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - JK Karvased Kaalikad 4:3

62e minuut.
Radolović geeft de bal voor. Fernández López met een sublieme pass. Tsartsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsartsaris geeft een hoge lob. Verlinden krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Izzo kopt de bal weg. Gendün geeft een hoge lob. Stüff is nu in balbezit. Stüff schiet op doel. Fulzio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - JK Karvased Kaalikad 5:3

76e minuut.
Heynen kopt de bal weg. Fernández López rent richting de bal. Fernández López passt de bal in één keer door. Říčka rent richting de bal. Říčka schiet op doel. Hovgaard bokst de bal weg.

83e minuut.
Klungelig pakt Izzo de bal. Ryanto onderschept slim de pass. Ryanto passt de bal met de wreef. Stüff rent richting de bal. Stüff schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Aida 53%, JK Karvased Kaalikad 47%.
CF Aida - JK Karvased Kaalikad 5:3