Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-31 18:13
  • Competitiewedstrijd: Meistriliiga
  • Stadion: CF Aida Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 38307
CF Aida Rummi Olympic
433 Tactiek 5-3-2
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 6
67.5 gemiddelde waardering 61.7
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Tango bereikt de bal nog maar net als eerste. Tango passt de bal zonder na te denken. Stüff rent richting de bal. Stüff schiet op doel. Jonsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Petimezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyamkegh begaat een overtreding. Petimezas raakt geblesseerd tijdens het duel. Anyamkegh geeft de bal voor. Shaukat met een snel genomen vrije trap. Stüff krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Divljanović geeft de bal voor. Whitmore is nu in balbezit. Moya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moya krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Tango speelt de bal door. Klungelig pakt Stüff de bal. De Schrijver maakt een afschuwelijke overtreding. De Schrijver krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Moya probeert de bal aan de voet te houden. Cadíz rent richting de bal. Cadíz geeft een hoge lob. Whitmore is nu in balbezit. Whitmore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Amigó passt de bal in één keer door. Tango rent richting de bal. De Schrijver begaat een overtreding. De Schrijver krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Tango wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Amigó passt de bal in één keer door. Petimezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyamkegh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anyamkegh krijgt een gele kaart. Petimezas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Petimezas kan niet meer verder spelen. Wiater komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Aida 22%, Rummi Olympic 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Aida - Rummi Olympic 0:0

46e minuut.
Rapoport komt het veld opgelopen. Kispál komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Amigó met een sublieme pass. Tango met een sublieme pass. Moya rent richting de bal. Moya geeft de bal voor. Stüff krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Shaukat passt de bal met de wreef. Amigó is nu in balbezit. Amigó passt de bal zonder na te denken. Stüff rent richting de bal. Stüff schiet op doel. Jonsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Pássaro passt de bal zonder na te denken. Rapoport rent richting de bal. Oltenescu rent richting de bal. Rapoport onderschept slim de pass. Rapoport schiet op doel. Hovgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Moya kopt de bal weg. Jenisch speelt de bal door. Moya is nu in balbezit. Moya geeft een lange en hoge pass. Stüff springt en kopt de bal. Paal!

68e minuut.
Amigó met een sublieme pass. Stüff bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenisch begaat een overtreding. Jenisch krijgt een gele kaart. Stüff raakt geblesseerd tijdens het duel. Cozma komt het veld opgelopen. Moya wilt de vrije trap nemen. Paal! Jonsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzozewski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Rapoport onderschept slim de pass. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gendün. Gendün krijgt een gele kaart. Cozma raakt geblesseerd tijdens het duel. Cozma wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Aida 31%, Rummi Olympic 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Aida - Rummi Olympic 0:0