Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sonda FC AHWID
MLF Tactiek 4.5.1
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66.3 gemiddelde waardering 58.2
outstanding Schieten adequate
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen good


2e minuut.
Reinke met een sublieme pass. Kaljuveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer met een sublieme pass. Hani is nu in balbezit. Hani haalt uit met een fantastische trap. Zərgərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - FC AHWID 1:0

6e minuut.
Reinke is nu in balbezit. Reinke passt de bal in één keer door. Kaljuveer is nu in balbezit. Kaljuveer geeft een hoge lob. Hani springt en kopt de bal. Zərgərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Hani kopt de bal weg. Reinke met een sublieme pass. Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer geeft een hoge lob. Hani springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - FC AHWID 2:0

11e minuut.
Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer geeft een hoge lob. Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hani draait met de bal, schiet en ... Zərgərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - FC AHWID 3:0

20e minuut.
Kaljuveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer probeert naar een medespeler te passen. Hani is nu in balbezit. Hani draait met de bal, schiet en ... Zərgərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - FC AHWID 4:0

24e minuut.
Reinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinke passt de bal in één keer door. Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer geeft een lange en hoge pass. Reinke krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hani rent richting de bal. Hani passt de bal zonder na te denken. Reinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinke draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Peschel geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hani de bal onder controle te krijgen. Dykman kopt de bal weg. Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hani rent richting de bal. Hani geeft de bal voor. Reinke is nu in balbezit. Reinke geeft de bal voor. Hani springt en kopt de bal. Zərgərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver geeft een hoge lob. Reinke rent richting de bal. Reinke geeft de bal voor. Hani springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Wołejszo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komlov probeert naar een medespeler te passen. Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer geeft een hoge lob. Hani springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - FC AHWID 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonda 31%, FC AHWID 69%.
Sonda - FC AHWID 5:0

46e minuut.
Brikkel komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Mackiewicz rent richting de bal. Jaspe rent richting de bal. Jaspe geeft de bal voor. Hani rent richting de bal. Hani haalt uit met een fantastische trap. Zərgərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Hani is nu in balbezit. Tätte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hani raakt geblesseerd tijdens het duel. Brikkel met een snel genomen vrije trap. Hani springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Hani kopt de bal weg. Reinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinke passt de bal zonder na te denken. Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hani schiet op doel. Zərgərli bokst de bal weg.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reinke met een snelle inworp. Peschel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hani verovert de bal door een tackle van achteren. Hani draait met de bal, schiet en ... Zərgərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - FC AHWID 6:0

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dykman met de inworp. Kaljuveer is nu in balbezit. Kaljuveer geeft een lange en hoge pass. Hani krijgt zijn hoofd ertegen. Zərgərli bokst de bal weg.

76e minuut.
Klungelig pakt Reinke de bal. Reinke passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kaljuveer de bal. Kaljuveer geeft een hoge lob. Hani maakt een snoekduik en kopt de bal. Zərgərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Reinke met een sublieme pass. Hani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peschel. Hani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reinke wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Brikkel speelt de bal door. Reinke met een sublieme pass. Kaljuveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer geeft een lange en hoge pass. Hani krijgt zijn hoofd ertegen. Zərgərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Mihklimäe is nu in balbezit. Dykman is nu in balbezit. Mihklimäe maakt een afschuwelijke overtreding. Mihklimäe krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Klungelig pakt Hruşcă de bal. Peschel speelt de bal door. Hani is nu in balbezit. Hani draait met de bal, schiet en ... Hruşcă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Brikkel probeert naar een medespeler te passen. Ingver geeft een lange en hoge pass. Rákos kan de bal niet met de borst controleren. Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonda 23%, FC AHWID 77%.
Sonda - FC AHWID 6:0