Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 18:13
  • Competitiewedstrijd: Meistriliiga
  • Stadion: FC AHWID Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 29322
FC AHWID 89`ers
4.5.1 Tactiek Tont
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 57.4
zeer goed Schieten uitstekend
uitmuntend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Marian heeft problemen om de bal te vangen. Marian passt de bal zonder na te denken. Mihklimäe rent richting de bal. Mihklimäe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AHWID - 89`ers 1:0

7e minuut.
Chepilov geeft een hoge lob. Amadii kopt de bal weg. Daar is Hruşcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaňous rent richting de bal. Vaňous haalt uit met een fantastische trap. Qishan bokst de bal weg.

11e minuut.
Sz. Kovács speelt de bal door. Banno heeft problemen om de bal te vangen. Banno met een sublieme pass. Mihklimäe rent richting de bal. Mihklimäe schiet op doel. Riisenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Banno speelt de bal door. Uttara heeft problemen om de bal te vangen. Amadii onderschept slim de pass. Amadii draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC AHWID - 89`ers 1:1

29e minuut.
Marian kopt de bal weg. Mihklimäe kan de bal niet met de borst controleren. Taquara rent richting de bal. Taquara passt de bal zonder na te denken. Mihklimäe is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Scarfo passt de bal zonder na te denken. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz passt de bal in één keer door. Amadii is nu in balbezit. Amadii draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Uttara passt de bal zonder na te denken. Scarfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarfo passt de bal met de wreef. Vaňous rent richting de bal. Vaňous draait met de bal, schiet en ... Qishan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AHWID - 89`ers 1:2

43e minuut.
Sz. Kovács speelt de bal door. Marian bereikt de bal nog maar net als eerste. Marian passt de bal zonder na te denken. Mihklimäe heeft problemen om de bal te vangen. Mihklimäe schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC AHWID - 89`ers 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AHWID 49%, 89`ers 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC AHWID - 89`ers 2:2

47e minuut.
Niemancewicz onderschept slim de pass. Niemancewicz passt de bal zonder na te denken. Amadii is nu in balbezit. Amadii geeft een lange en hoge pass. Qishan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AHWID - 89`ers 2:3

50e minuut.
MacMichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihklimäe onderschept slim de pass. Mihklimäe probeert de bal met de borst te controleren. Mihklimäe draait met de bal, schiet en ... Riisenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC AHWID - 89`ers 3:3

51e minuut.
Marian passt de bal zonder na te denken. Sz. Kovács is nu in balbezit. Sz. Kovács geeft een lange en hoge pass. Mihklimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihklimäe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Kwaśnik met een sublieme pass. Marian bereikt de bal nog maar net als eerste. Marian passt de bal met de wreef. Mihklimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihklimäe draait met de bal, schiet en ... Riisenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Marian is nu in balbezit. Marian probeert naar een medespeler te passen. Wołejszo probeert naar een medespeler te passen. Mihklimäe is nu in balbezit. Mihklimäe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Tianshuo geeft de bal voor. Banno speelt de bal door. Kwaśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśnik geeft een hoge lob. Mihklimäe springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Marian probeert naar een medespeler te passen. Mihklimäe rent richting de bal. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihklimäe verovert de bal door een tackle van achteren. Mihklimäe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Scarfo passt de bal in één keer door. Chepilov rent richting de bal. Chepilov passt de bal met de wreef. Vaňous is nu in balbezit. Vaňous draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Niemancewicz geeft de bal voor. Chepilov heeft problemen om de bal te vangen. Chepilov probeert naar een medespeler te passen. Vaňous bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňous draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Marian onderschept slim de pass. Marian met een sublieme pass. Mihklimäe rent richting de bal. Mihklimäe schiet op doel. Riisenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AHWID - 89`ers 4:3

73e minuut.
Chepilov kopt de bal weg. Scarfo speelt de bal door. Amadii bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadii draait met de bal, schiet en ... Qishan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC AHWID - 89`ers 4:4

75e minuut.
Kwaśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśnik geeft de bal voor. Marian met een sublieme pass. Mihklimäe rent richting de bal. Mihklimäe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AHWID - 89`ers 5:4

76e minuut.
Vaňous onderschept slim de pass. Hruşcă is nu in balbezit. Vaňous verovert de bal door een tackle van achteren. Amadii is nu in balbezit. Amadii schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Szafrański geeft een lange en hoge pass. Amadii bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Banno. Amadii raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Peschel geeft een lange en hoge pass. Kwaśnik is nu in balbezit. Kwaśnik speelt de bal door. Mihklimäe is nu in balbezit. Mihklimäe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AHWID 42%, 89`ers 58%.
FC AHWID - 89`ers 5:4