Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tondi Red fc puhkekodu
4-1-3-2 Tactiek minu
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 20.5
solid Schieten poor
good Passen hopeless
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Vass geeft de bal voor. Vanenurm kopt de bal weg. Varbla bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbla schiet op doel. Becchero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Beltrama met een sublieme pass. Kartau is nu in balbezit. Kartau passt de bal in één keer door. Varbla bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kartau onderschept slim de pass. Kartau probeert naar een medespeler te passen. Varbla is nu in balbezit. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Nõmmeots passt de bal zonder na te denken. Kartau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartau probeert naar een medespeler te passen. Daar is Varbla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varbla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Vanenurm probeert naar een medespeler te passen. Varbla rent richting de bal. Varbla passt de bal zonder na te denken. Nõmmeots rent richting de bal. Nõmmeots schiet op doel. Frongia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Gruba geeft een lange en hoge pass. Vanenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanenurm probeert naar een medespeler te passen. Varbla rent richting de bal. Varbla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tondi Red - fc puhkekodu 1:0

32e minuut.
Skoraszewski is nu in balbezit. Beltrama onderschept slim de pass. Beltrama probeert naar een medespeler te passen. Nõmmeots heeft problemen om de bal te vangen. Nõmmeots draait met de bal, schiet en ... Frongia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kartau verovert de bal door een tackle van achteren. Vanenurm rent richting de bal. Vanenurm passt de bal met de wreef. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Frongia niet meer kan verder spelen. Testini komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Barreiro rent richting de bal. Barreiro passt de bal zonder na te denken. Matiko is nu in balbezit. Matiko schiet op doel. Naumiuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eenma komt het veld opgelopen. Rebane komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tondi Red 22%, fc puhkekodu 78%.
FC Tondi Red - fc puhkekodu 1:0

55e minuut.
Tulipano probeert de bal met de borst te controleren. Matiko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tulipano. Tulipano krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Rebane met een snelle inworp. Kartau is nu in balbezit. Kartau geeft een hoge lob. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Aigru controleert de bal met de borst. Aigru met een sublieme pass. Becchero rent richting de bal. Nõmmeots onderschept slim de pass. Nõmmeots haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Testini met een harde bal richting middenveld. Vass kopt de bal weg. Matiko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eenma rent richting de bal. Eenma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tondi Red - fc puhkekodu 2:0

74e minuut.
Kartau verovert de bal door een tackle van achteren. Kartau passt de bal met de wreef. Vasić is nu in balbezit. Nõmmeots rent richting de bal. Nõmmeots schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vanenurm onderschept slim de pass. Vanenurm speelt de bal door. Rebane met een sublieme pass. Nõmmeots rent richting de bal. Nõmmeots schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Eenma heeft problemen om de bal te vangen. Kartau probeert naar een medespeler te passen. Nõmmeots rent richting de bal. Nõmmeots geeft een hoge lob. Becchero verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Matiko passt de bal met de wreef. Vintilă rent richting de bal. Vintilă passt de bal in één keer door. Nõmmeots bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõmmeots schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rebane geeft de bal voor. Echevarria kopt de bal weg. Klungelig pakt Skoraszewski de bal. Eenma bereikt de bal nog maar net als eerste. Eenma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Toots geeft de bal voor. Aigru probeert de bal met de borst te controleren. Aigru speelt de bal door. Nõmmeots bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõmmeots schiet op doel. Testini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Aigru rent richting de bal. Aigru passt de bal in één keer door. Nõmmeots bereikt de bal nog maar net als eerste. Eenma is nu in balbezit. Eenma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tondi Red 26%, fc puhkekodu 74%.
FC Tondi Red - fc puhkekodu 2:0