Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc puhkekodu FC Tondi Red
minu Tactiek 4-1-3-2
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 42.6
waardeloos Schieten goed
tragisch Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Vreijsen rent richting de bal. Varbla onderschept slim de pass. Varbla probeert naar een medespeler te passen. Eenma bereikt de bal nog maar net als eerste. Eenma haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Varbla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beltrama komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Pikkur geeft een lange en hoge pass. Skoraszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrama verovert de bal door een tackle van achteren. Beltrama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Beltrama is nu in balbezit. Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrama onderschept slim de pass. Beltrama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz geeft een lange en hoge pass. Aigru kopt de bal weg. Eenma rent richting de bal. Eenma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vass rent richting de bal. Beltrama verovert de bal door een tackle van achteren. Beltrama speelt de bal door. Eenma heeft problemen om de bal te vangen. Eenma draait met de bal, schiet en ... Paal! Frongia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Echevarria rent richting de bal. Echevarria geeft de bal voor. Kartau probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aigru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aigru geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Frongia met een harde bal richting middenveld. Daar is Pikkur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikkur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Eenma passt de bal met de wreef. Daar is Aigru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aigru probeert naar een medespeler te passen. Beltrama is nu in balbezit. Beltrama haalt uit met een fantastische trap. Frongia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Matiko heeft problemen om de bal te vangen. Očko met een sublieme pass. Eenma rent richting de bal. Beltrama rent richting de bal. Beltrama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Eenma is nu in balbezit. Eenma met een sublieme pass. Pikkur probeert naar een medespeler te passen. Beltrama rent richting de bal. Beltrama schiet op doel. Frongia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc puhkekodu 84%, FC Tondi Red 16%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc puhkekodu - FC Tondi Red 0:0

46e minuut.
Aigru rent richting de bal. Aigru passt de bal met de wreef. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Beltrama is nu in balbezit. Beltrama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Aigru passt de bal met de wreef. Eenma is nu in balbezit. Pikkur probeert naar een medespeler te passen. Beltrama is nu in balbezit. Beltrama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Beltrama is nu in balbezit. Beltrama passt de bal zonder na te denken. Eenma rent richting de bal. Eenma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - FC Tondi Red 0:1

56e minuut.
Pikkur is nu in balbezit. Pikkur passt de bal met de wreef. Beltrama is nu in balbezit. Beltrama draait met de bal, schiet en ... Frongia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - FC Tondi Red 0:2

57e minuut.
Pikkur rent richting de bal. Pikkur speelt de bal door. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Beltrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrama schiet op doel. Frongia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Beltrama haalt uit met een fantastische trap. Frongia probeert naar een medespeler te passen. Eenma kopt de bal weg. Beltrama is nu in balbezit. Beltrama haalt uit met een fantastische trap. Frongia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Aigru met de inworp. Eenma rent richting de bal. Eenma passt de bal met de wreef. Kartau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Muñoz geeft een lange en hoge pass. Echevarria verovert de bal door een tackle van achteren. Aigru bereikt de bal nog maar net als eerste. Aigru geeft een hoge lob. Muñoz kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kartau kopt de bal weg. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Aigru probeert naar een medespeler te passen. Eenma rent richting de bal. Eenma passt de bal zonder na te denken. Beltrama rent richting de bal. Beltrama schiet op doel. Frongia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Pikkur is nu in balbezit. Eenma rent richting de bal. Eenma passt de bal in één keer door. Pikkur is nu in balbezit. Pikkur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - FC Tondi Red 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc puhkekodu 84%, FC Tondi Red 16%.
fc puhkekodu - FC Tondi Red 0:3