Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC White Coastal Little P. Mystique
2911 Tactiek Koit feat. Uno
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
58.5 gemiddelde waardering 40.6
formidable Schieten average
very good Passen adequate
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Majadi de bal onder controle te krijgen. Shatskiy is nu in balbezit. Shatskiy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Dumonjić speelt de bal door. Artvinli heeft problemen om de bal te vangen. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin haalt uit met een fantastische trap. Sai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - Mystique 1:0

11e minuut.
Majadi geeft de bal voor. Inworp. Stolař met de inworp. Shatskiy rent richting de bal. Shatskiy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Wałaszek probeert de bal met de borst te controleren. Wałaszek geeft een hoge lob. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin draait met de bal, schiet en ... Sai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - Mystique 2:0

18e minuut.
Majadi is nu in balbezit. Stolař onderschept slim de pass. Stolař passt de bal zonder na te denken. Franklin is nu in balbezit. Franklin draait met de bal, schiet en ... Sai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Stolař controleert de bal met de borst. Kahro probeert naar een medespeler te passen. Stolař geeft een lange en hoge pass. Franklin rent richting de bal. Franklin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Dumonjić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Artvinli de bal. Artvinli passt de bal in één keer door. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Dumonjić met een sublieme pass. Artvinli is nu in balbezit. Lippus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lippus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC White Coastal Little P. 34%, Mystique 66%.
FC White Coastal Little P. - Mystique 2:0

51e minuut.
Dumonjić passt de bal zonder na te denken. Kahro geeft de bal voor. Carmignani rent richting de bal. Carmignani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Wałaszek probeert naar een medespeler te passen. Dumonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumonjić geeft een lange en hoge pass. Daar is Shatskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shatskiy draait met de bal, schiet en ... Sai bokst de bal weg.

63e minuut.
Artvinli probeert de bal aan de voet te houden. Veismann onderschept slim de pass. Veismann speelt de bal door. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin schiet op doel. Sai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Sai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stolař zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shatskiy heeft problemen om de bal te vangen. Shatskiy draait met de bal, schiet en ... Sai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Dumonjić met een sublieme pass. Klungelig pakt Franklin de bal. Mylonas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Franklin raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Franklin neemt zijn aanloop. Sai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Artvinli probeert naar een medespeler te passen. Dumonjić is nu in balbezit. Dumonjić geeft een lange en hoge pass. Shatskiy rent richting de bal. Shatskiy draait met de bal, schiet en ... Sai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Stolař neemt de hoekschop. Shatskiy is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stolař zal de hoekschop nemen. Shatskiy springt en kopt de bal. Sai bokst de bal weg. Daar is Mylonas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin schiet op doel. Lippus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - Mystique 3:0

87e minuut.
Lippus probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Artvinli met een snelle inworp. Franklin probeert de bal met de borst te controleren. Franklin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Stolař is nu in balbezit. Röhrig verovert de bal door een tackle van achteren. Rosenberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Röhrig is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veismann met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC White Coastal Little P. 27%, Mystique 73%.
FC White Coastal Little P. - Mystique 3:0