Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc puhkekodu Nõo Jalgpalliakateemia
minu Tactiek Maks
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
4 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 49.4
average Schieten excellent
hopeless Passen adequate
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Becchero passt de bal in één keer door. Miklewicz controleert de bal met de borst. MacMurray is nu in balbezit. Miklewicz is nu in balbezit. Miklewicz draait met de bal, schiet en ... Testini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Becchero de bal onder controle te krijgen. Miklewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Becchero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray draait met de bal, schiet en ... Testini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - Nõo Jalgpalliakateemia 0:1

7e minuut.
Vasić rent richting de bal. Miklewicz onderschept slim de pass. Miklewicz passt de bal in één keer door. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - Nõo Jalgpalliakateemia 0:2

8e minuut.
Griffon is nu in balbezit. Jajszczyk speelt de bal door. Daar is Nazarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matiko rent richting de bal. Matiko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Barreiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklewicz probeert naar een medespeler te passen. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - Nõo Jalgpalliakateemia 0:3

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Becchero de bal onder controle te krijgen. Aruste rent richting de bal. Skoraszewski rent richting de bal. Aruste onderschept slim de pass. Aruste geeft een hoge lob. Testini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Aruste geeft de bal voor. Barreiro verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Silni zal de hoekschop nemen. MacMurray krijgt zijn hoofd ertegen. Testini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Silni is nu in balbezit. Silni geeft de bal voor. Nazarri probeert naar een medespeler te passen. MacMurray rent richting de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - Nõo Jalgpalliakateemia 0:4

17e minuut.
Barreiro kopt de bal weg. Silni is nu in balbezit. Silni geeft een lange en hoge pass. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Vasić is nu in balbezit. MacMurray verovert de bal door een tackle van achteren. Miklewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - Nõo Jalgpalliakateemia 0:5

21e minuut.
Miklewicz is nu in balbezit. Miklewicz geeft de bal voor. Daar is MacMurray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - Nõo Jalgpalliakateemia 0:6

28e minuut.
Aruste rent richting de bal. Aruste geeft een hoge lob. Miklewicz kopt de bal weg. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Echevarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevarria geeft een lange en hoge pass. Aruste rent richting de bal. Aruste geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - Nõo Jalgpalliakateemia 0:7

39e minuut.
Bournonville geeft de bal voor. Echevarria rent richting de bal. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray draait met de bal, schiet en ... Testini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - Nõo Jalgpalliakateemia 0:8

44e minuut.
Miaoulis is nu in balbezit. Miaoulis passt de bal in één keer door. Jajszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajszczyk geeft de bal voor. MacMurray springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc puhkekodu 75%, Nõo Jalgpalliakateemia 25%.
fc puhkekodu - Nõo Jalgpalliakateemia 0:8

47e minuut.
Nazarri probeert naar een medespeler te passen. Echevarria is nu in balbezit. MacMurray verovert de bal door een tackle van achteren. Miklewicz is nu in balbezit. Miklewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Becchero geeft een lange en hoge pass. Miklewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklewicz passt de bal in één keer door. MacMurray heeft problemen om de bal te vangen. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
MacMurray passt de bal zonder na te denken. Silni rent richting de bal. Silni speelt de bal door. Miklewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Testini trapt de bal weg van het doel. Jajszczyk is nu in balbezit. Jajszczyk passt de bal met de wreef. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - Nõo Jalgpalliakateemia 0:9

52e minuut.
Griffon passt de bal in één keer door. Skoraszewski is nu in balbezit. Miklewicz is nu in balbezit. Miklewicz draait met de bal, schiet en ... Testini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - Nõo Jalgpalliakateemia 0:10

54e minuut.
Aruste is nu in balbezit. Skoraszewski is nu in balbezit. Skoraszewski geeft de bal voor. Aruste geeft de bal voor. MacMurray maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Miklewicz geeft een lange en hoge pass. MacMurray is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Becchero ... Strafschop! Becchero krijgt een gele kaart. MacMurray raakt geblesseerd tijdens het duel. Miklewicz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - Nõo Jalgpalliakateemia 0:11

58e minuut.
Silni is nu in balbezit. Silni geeft een lange en hoge pass. Gruba probeert de bal aan de voet te houden. MacMurray rent richting de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Fiora bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiora geeft de bal voor. Miklewicz heeft problemen om de bal te vangen. Miklewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - Nõo Jalgpalliakateemia 0:12

62e minuut.
Silni probeert naar een medespeler te passen. MacMurray rent richting de bal. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray verovert de bal door een tackle van achteren. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - Nõo Jalgpalliakateemia 0:13

65e minuut.
Jajszczyk is nu in balbezit. Jajszczyk passt de bal met de wreef. Gruba heeft problemen om de bal te vangen. Miklewicz rent richting de bal. Miklewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Jajszczyk rent richting de bal. Jajszczyk passt de bal met de wreef. Silni rent richting de bal. Silni geeft een hoge lob. MacMurray springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Saaristo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saaristo probeert naar een medespeler te passen. Matiko is nu in balbezit. Matiko schiet op doel. Raadiko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gruba geeft een hoge lob. Bournonville geeft de bal voor. MacMurray kopt de bal weg. Miklewicz rent richting de bal. Miklewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Becchero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Miklewicz rent richting de bal. Miklewicz passt de bal in één keer door. Silni bereikt de bal nog maar net als eerste. Silni geeft een lange en hoge pass. MacMurray maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc puhkekodu 84%, Nõo Jalgpalliakateemia 16%.
fc puhkekodu - Nõo Jalgpalliakateemia 0:13