Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vinnipunn FC Preston
541 Tactiek Sokker v2 iw
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 63.5
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Agati passt de bal zonder na te denken. Szpila rent richting de bal. Szpila passt de bal in één keer door. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło schiet op doel. Virula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Barczeski kan de bal niet met de borst controleren. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczeski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barczeski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Barzagli speelt de bal door. Agati speelt de bal door. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap. Virula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vinnipunn - FC Preston 0:1

10e minuut.
Barczeski probeert naar een medespeler te passen. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl passt de bal met de wreef. Stergakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergakos haalt uit met een fantastische trap. Chatzianestis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Luban is nu in balbezit. Luban probeert naar een medespeler te passen. Szpila speelt de bal door. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Luban verovert de bal door een tackle van achteren. Luban speelt de bal door. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. Virula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vinnipunn - FC Preston 0:2

25e minuut.
Bocquee speelt de bal door. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl geeft een lange en hoge pass. Reinu springt en kopt de bal. Chatzianestis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bocquee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Despaigne komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Fiquer is nu in balbezit. Fiquer geeft de bal voor. Szpila kopt de bal weg. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap. Virula bokst de bal weg.

35e minuut.
Fiquer passt de bal in één keer door. Agati rent richting de bal. Agati passt de bal in één keer door. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło geeft de bal voor. Virula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Szpila passt de bal in één keer door. Daar is Luban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luban met een sublieme pass. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński geeft een hoge lob. Virula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vinnipunn - FC Preston 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vinnipunn 46%, FC Preston 54%.
FC Vinnipunn - FC Preston 0:3

50e minuut.
Thiryn geeft een hoge lob. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński geeft een hoge lob. Dowgwiłło krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vinnipunn - FC Preston 0:4

54e minuut.
Inworp. Luban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thiryn controleert de bal met de borst. Thiryn geeft de bal voor. Dowgwiłło springt en kopt de bal. Paal!

69e minuut.
Szpila geeft een lange en hoge pass. Jaroszyński kopt de bal weg. Daar is Despaigne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło passt de bal met de wreef. Virula bokst de bal weg. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vinnipunn - FC Preston 0:5

72e minuut.
Dowgwiłło rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barzagli. Dowgwiłło is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szpila zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dowgwiłło kopt de bal weg. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Nyúl is nu in balbezit. Valge onderschept slim de pass. Valge met een sublieme pass. Klungelig pakt Dowgwiłło de bal. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vinnipunn 53%, FC Preston 47%.
FC Vinnipunn - FC Preston 0:5