Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC White Coastal Little P. Kookar
2911 Tactiek Koo
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
53.9 gemiddelde waardering 39
excellent Schieten good
solid Passen weak
solid Verdedigen adequate


8e minuut.
Tamman passt de bal met de wreef. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg passt de bal met de wreef. Stolař is nu in balbezit. Taaler met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zvoníček is nu in balbezit. Zvoníček passt de bal met de wreef. Tamman probeert naar een medespeler te passen. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli schiet op doel. Setia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Wałaszek neemt vlug de vrije trap. Shatskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskiy onderschept slim de pass. Shatskiy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg geeft een hoge lob. Shatskiy rent richting de bal. Shatskiy draait met de bal, schiet en ... Setia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - Kookar 1:0

17e minuut.
Andreiescu geeft een hoge lob. Napp speelt de bal door. Soomets probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shatskiy is nu in balbezit. Shatskiy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - Kookar 2:0

23e minuut.
Rosenberg geeft de bal voor. Soomets kopt de bal weg. Napp probeert de bal aan de voet te houden. Shatskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskiy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rosenberg speelt de bal door. Stolař met een sublieme pass. Klungelig pakt Kaarde de bal. Shatskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskiy haalt uit met een fantastische trap. Setia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Napp geeft de bal voor. Shatskiy rent richting de bal. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli schiet op doel. Setia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - Kookar 3:0

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Setia trapt de bal weg. Rosenberg kopt de bal weg. Shatskiy is nu in balbezit. Shatskiy draait met de bal, schiet en ... Setia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - Kookar 4:0

36e minuut.
Nəzirli onderschept slim de pass. Kaarde verovert de bal door een tackle van achteren. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kaarde kopt de bal weg. Stolař rent richting de bal. Stolař geeft de bal voor. Shatskiy rent richting de bal. Shatskiy schiet op doel. Setia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Zvoníček probeert naar een medespeler te passen. Nəzirli rent richting de bal. Rosenberg probeert naar een medespeler te passen. Shatskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskiy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC White Coastal Little P. 17%, Kookar 83%.
FC White Coastal Little P. - Kookar 4:0

46e minuut.
Paat passt de bal met de wreef. Einar rent richting de bal. Artvinli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nəzirli de bal. Nəzirli schiet op doel. Setia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Napp geeft een hoge lob. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałaszek begaat een overtreding. Wałaszek krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Napp geeft een hoge lob. Stolař kopt de bal weg. Shatskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskiy haalt uit met een fantastische trap. Setia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - Kookar 5:0

56e minuut.
Tamman is nu in balbezit. Tamman speelt de bal door. Kaarde rent richting de bal. Shatskiy onderschept slim de pass. Shatskiy draait met de bal, schiet en ... Setia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - Kookar 6:0

63e minuut.
Vaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Artvinli onderschept slim de pass. Artvinli geeft een hoge lob. Shatskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskiy draait met de bal, schiet en ... Setia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaarde bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stolař zal de hoekschop nemen. Shatskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskiy schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Zvoníček geeft de bal voor. Stolař kopt de bal weg. Shatskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskiy draait met de bal, schiet en ... Setia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Rosenberg heeft problemen om de bal te vangen. Rosenberg speelt de bal door. Stolař geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Shatskiy de bal. Shatskiy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Soomets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - Kookar 7:0

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Vaga de bal onder controle te krijgen. Rosenberg is nu in balbezit. Rosenberg passt de bal zonder na te denken. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap. Setia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC White Coastal Little P. 24%, Kookar 76%.
FC White Coastal Little P. - Kookar 7:0