Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Highlander2016 FC Vanad Mälestused
mugandus 04.09 Tactiek ehk veab madalam
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 31.4
poor Schieten adequate
average Passen average
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Veletakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar rent richting de bal. Bolívar passt de bal met de wreef. D`Hooghe bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Hooghe haalt uit met een fantastische trap. Rosing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
D`Hooghe geeft de bal voor. Celmer heeft problemen om de bal te vangen. Celmer geeft een lange en hoge pass. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński schiet op doel. Rosing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Rannaküla met een sublieme pass. Nazari rent richting de bal. Nazari geeft een hoge lob. Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Celmer rent richting de bal. Celmer geeft een hoge lob. Kuyckx kopt de bal weg. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński schiet op doel. Rosing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - FC Vanad Mälestused 1:0

21e minuut.
Belea geeft de bal voor. Inworp. Weishaar met een snelle inworp. Lihić kan de bal niet met de borst controleren. Lihić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Highlander2016 - FC Vanad Mälestused 1:1

24e minuut.
Lihić is nu in balbezit. Lihić met een sublieme pass. Paddi is nu in balbezit. Paddi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - FC Vanad Mälestused 1:2

25e minuut.
Kõiv komt het veld opgelopen. Jürgenson komt het veld opgelopen.

37e minuut.
D`Hooghe bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Hooghe geeft een lange en hoge pass. Rannaküla kopt de bal weg. Celmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Celmer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bolívar geeft de bal voor. Celmer heeft problemen om de bal te vangen. Rannaküla is nu in balbezit. Gawroński verovert de bal door een tackle van achteren. Gawroński haalt uit met een fantastische trap. Rosing bokst de bal weg.

45e minuut.
Rannaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Rannaküla geeft een hoge lob. Kõiv controleert de bal met de borst. D`Hooghe verovert de bal door een tackle van achteren. D`Hooghe haalt uit met een fantastische trap. Rosing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gawroński probeert de bal met de borst te controleren. Rosing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Highlander2016 - FC Vanad Mälestused 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highlander2016 38%, FC Vanad Mälestused 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Highlander2016 - FC Vanad Mälestused 2:2

52e minuut.
Bolívar met een sublieme pass. Gawroński rent richting de bal. Vaarpu begaat een overtreding. Vaarpu krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Weishaar verovert de bal door een tackle van achteren. Weishaar geeft een lange en hoge pass. Lihić is nu in balbezit. Lihić haalt uit met een fantastische trap. Cristinel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - FC Vanad Mälestused 2:3

63e minuut.
Bolívar geeft een lange en hoge pass. Süvari heeft problemen om de bal te vangen. Kuyckx rent richting de bal. Kuyckx draait met de bal, schiet en ... Rosing maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Paddi rent richting de bal. Belea verovert de bal door een tackle van achteren. Belea probeert naar een medespeler te passen. Lihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lihić schiet op doel. Cristinel bokst de bal weg.

72e minuut.
Nazari geeft een lange en hoge pass. Rannaküla is nu in balbezit. Rannaküla geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Weishaar de bal onder controle te krijgen. Vutsov geeft de bal voor. Rosing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gawroński probeert de bal met de borst te controleren. Gawroński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Highlander2016 - FC Vanad Mälestused 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highlander2016 41%, FC Vanad Mälestused 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Highlander2016 - FC Vanad Mälestused 3:3