Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vanaka Pantrid Fc Torso
k4update Tactiek Mitte 2 midagi
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
55.5 gemiddelde waardering 38.5
formidable Schieten adequate
very good Passen average
solid Verdedigen good


10e minuut.
Lõokene passt de bal met de wreef. Sinijärv rent richting de bal. Sinijärv probeert naar een medespeler te passen. Õdus is nu in balbezit. Õdus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Sinijärv geeft een lange en hoge pass. Mäekallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Õdus onderschept slim de pass. Õdus haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vanaka Pantrid - Fc Torso 1:0

37e minuut.
Miljand rent richting de bal. Martson onderschept slim de pass. Martson passt de bal met de wreef. Õdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Õdus schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Luusepp met een snelle inworp. Juurikson bereikt de bal nog maar net als eerste. Juurikson probeert naar een medespeler te passen. Suve bereikt de bal nog maar net als eerste. Suve geeft een hoge lob. Heredia bokst de bal weg.

42e minuut.
Raudsep geeft de bal voor. Saulep met een sublieme pass. Pikkur is nu in balbezit. Kõre onderschept slim de pass. Kõre draait met de bal, schiet en ... Heredia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanaka Pantrid 58%, Fc Torso 42%.
Vanaka Pantrid - Fc Torso 1:0

60e minuut.
Xaliqov is nu in balbezit. Xaliqov passt de bal met de wreef. Saulep is nu in balbezit. Õdus verovert de bal door een tackle van achteren. Õdus schiet op doel. Kanter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Sinijärv rent richting de bal. Sinijärv passt de bal met de wreef. Õdus is nu in balbezit. Õdus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vanaka Pantrid - Fc Torso 2:0

65e minuut.
Sensel geeft een lange en hoge pass. Priiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Õdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Õdus draait met de bal, schiet en ... Kanter probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vanaka Pantrid - Fc Torso 3:0

71e minuut.
Xaliqov geeft een lange en hoge pass. Lõokene geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aljas de bal. Sinijärv speelt de bal door. Lometsch geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Martson de bal. Martson geeft een hoge lob. Daar is Saulep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Õdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Õdus schiet op doel. Kanter bokst de bal weg.

75e minuut.
Lõokene passt de bal met de wreef. Suve is nu in balbezit. Lometsch onderschept slim de pass. Lometsch geeft een lange en hoge pass. Õdus krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lõokene heeft problemen om de bal te vangen. Lõokene geeft een hoge lob. Õdus rent richting de bal. Õdus schiet op doel. Kanter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanaka Pantrid - Fc Torso 4:0

88e minuut.
Lometsch passt de bal in één keer door. Daar is Priiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Õdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Õdus schiet op doel. Kanter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanaka Pantrid - Fc Torso 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanaka Pantrid 40%, Fc Torso 60%.
Vanaka Pantrid - Fc Torso 5:0