Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vanad Mälestused FC Numismatic
äär madal Tactiek proov
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
32.8 gemiddelde waardering 53
weak Schieten very good
average Passen excellent
average Verdedigen good


1e minuut.
Haceatureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Haceatureanu passt de bal zonder na te denken. Kljakić is nu in balbezit. Kljakić geeft de bal voor. Evra springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Haceatureanu geeft een hoge lob. Ineichen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecchiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ineichen verovert de bal door een tackle van achteren. Ineichen schiet op doel. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Inworp. Kljakić met een snelle inworp. Piekutowski controleert de bal met de borst. Piekutowski geeft de bal voor. Evra maakt een snoekduik en kopt de bal. Raudnagel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Scornaienchi geeft een hoge lob. Kljakić met een sublieme pass. Ineichen probeert naar een medespeler te passen. Evra bereikt de bal nog maar net als eerste. Evra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ineichen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ineichen met een sublieme pass. Guerra rent richting de bal. Guerra draait met de bal, schiet en ... Raudnagel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC Numismatic 0:1

21e minuut.
Esnal rent richting de bal. Esnal geeft een lange en hoge pass. Chiş speelt de bal door. Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Guerra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Haceatureanu rent richting de bal. Haceatureanu passt de bal met de wreef. Vecchiotti heeft problemen om de bal te vangen. Evra bereikt de bal nog maar net als eerste. Evra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Raudnagel met een harde bal richting middenveld. Haceatureanu probeert de bal met de borst te controleren. Haceatureanu probeert naar een medespeler te passen. Kljakić heeft problemen om de bal te vangen. Kljakić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Esnal probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chiş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guerra springt en kopt de bal. Daar is Esnal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Kljakić rent richting de bal. Kljakić passt de bal zonder na te denken. Chiş probeert naar een medespeler te passen. Ineichen rent richting de bal. Ineichen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Raudnagel trapt de bal weg. Chiş kopt de bal weg. Guerra is nu in balbezit. Guerra haalt uit met een fantastische trap. Raudnagel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hudysz verovert de bal door een tackle van achteren. Hudysz met een sublieme pass. Weishaar rent richting de bal. Haceatureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Haceatureanu geeft een lange en hoge pass. Raudnagel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Piekutowski passt de bal in één keer door. Evra geeft een hoge lob. Ineichen probeert de bal met de borst te controleren. Kljakić rent richting de bal. Kljakić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC Numismatic 0:2

39e minuut.
Hudysz rent richting de bal. Ineichen verovert de bal door een tackle van achteren. Ineichen passt de bal zonder na te denken. Evra bereikt de bal nog maar net als eerste. Evra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kljakić is nu in balbezit. Kljakić passt de bal in één keer door. Chiş is nu in balbezit. Chiş geeft de bal voor. Guerra springt en kopt de bal. Raudnagel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanad Mälestused 83%, FC Numismatic 17%.
FC Vanad Mälestused - FC Numismatic 0:2

46e minuut.
Kljakić is nu in balbezit. Kljakić passt de bal zonder na te denken. Haceatureanu met een sublieme pass. Piekutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekutowski geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Kljakić met een sublieme pass. Ineichen met een sublieme pass. Rannaküla heeft problemen om de bal te vangen. Evra rent richting de bal. Evra schiet op doel. Raudnagel bokst de bal weg.

56e minuut.
Kljakić met een sublieme pass. Haceatureanu met een sublieme pass. Evra rent richting de bal. Evra schiet op doel. Raudnagel probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Kõiv de bal. Piekutowski rent richting de bal. Piekutowski passt de bal zonder na te denken. Guerra rent richting de bal. Guerra draait met de bal, schiet en ... Raudnagel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ineichen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ineichen draait met de bal, schiet en ... Raudnagel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC Numismatic 0:3

64e minuut.
Weishaar kopt de bal weg. Chiş rent richting de bal. Jürgenson begaat een overtreding. Chiş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haceatureanu wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal. Raudnagel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Evra krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - FC Numismatic 0:4

66e minuut.
Chiş rent richting de bal. Chiş geeft de bal voor. Ineichen kopt de bal weg. Kljakić is nu in balbezit. Kljakić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz begaat een overtreding. Chiş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haceatureanu met een snel genomen vrije trap. Evra kan de bal niet met de borst controleren. Evra draait met de bal, schiet en ... Raudnagel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Chiş geeft een lange en hoge pass. Piekutowski probeert naar een medespeler te passen. Rannaküla heeft problemen om de bal te vangen. Ineichen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ineichen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Chiş geeft een lange en hoge pass. Kljakić is nu in balbezit. Kljakić geeft een lange en hoge pass. Chiş kopt de bal weg. Daar is Esnal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raudnagel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Kljakić heeft problemen om de bal te vangen. Kljakić geeft een hoge lob. Chiş kopt de bal weg. Guerra rent richting de bal. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Chiş kopt de bal weg. Ineichen met een sublieme pass. Jürgenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanad Mälestused 82%, FC Numismatic 18%.
FC Vanad Mälestused - FC Numismatic 0:4