Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:13
  • Competitiewedstrijd: Divisjon II.03
  • Stadion: Lukus puur
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 28288
Väravavahtide Keskkool Cockburn Raiders
karikas Tactiek wieners
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
4 Buitenspel 4
52.5 gemiddelde waardering 46.9
redelijk Schieten solide
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen solide


20e minuut.
Thuận Thành rent richting de bal. Kovács onderschept slim de pass. Evart is nu in balbezit. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovács haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kannela met de inworp. Daar is Dracena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dracena geeft de bal voor. Kosznik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sanzogni geeft de bal voor. Kovács rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Edmond ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Edmond naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kovács raakt geblesseerd tijdens het duel. Kovács legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pärn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Väravavahtide Keskkool - Cockburn Raiders 1:0

40e minuut.
Nestor passt de bal zonder na te denken. Kulikov is nu in balbezit. Met opzet legt Kannela zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kannela moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kannela schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Väravavahtide Keskkool 32%, Cockburn Raiders 68%.
Väravavahtide Keskkool - Cockburn Raiders 1:0

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Reyniers komt het veld opgelopen. Salazar komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Person met een sublieme pass. Salazar is nu in balbezit. Salazar passt de bal zonder na te denken. Evart rent richting de bal. Evart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson geeft een hoge lob. Preemet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik verovert de bal door een tackle van achteren. Kosznik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Salazar probeert naar een medespeler te passen. Siwek is nu in balbezit. Sanzogni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siwek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Väravavahtide Keskkool 23%, Cockburn Raiders 77%.
Väravavahtide Keskkool - Cockburn Raiders 1:0