Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cockburn Raiders Shamrock United
wieners Tactiek siuh
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 28
outstanding Schieten weak
adequate Passen good
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kosznik speelt de bal door. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman haalt uit met een fantastische trap. Toomsson bokst de bal weg.

11e minuut.
Dracena raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sink komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Toomsson met een sublieme pass. Välja heeft problemen om de bal te vangen. Järvsalu probeert naar een medespeler te passen. Kosznik is nu in balbezit. Kosznik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sink speelt de bal door. Järvsalu met een sublieme pass. Kannela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannela geeft een lange en hoge pass. Kosznik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kalmurand is nu in balbezit. Sink verovert de bal door een tackle van achteren. Sink geeft een hoge lob. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Shamrock United 1:0

26e minuut.
Reiman passt de bal in één keer door. Vürst speelt de bal door. Mihkelson speelt de bal door. Kosznik is nu in balbezit. Kosznik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mihkelson geeft een lange en hoge pass. Reiman kopt de bal weg. Daar is Kosznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman schiet op doel. Toomsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reiman rent richting de bal. Reiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Shamrock United 2:0

34e minuut.
Kosznik kopt de bal weg. Reiman heeft problemen om de bal te vangen. Ehatamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman onderschept slim de pass. Reiman draait met de bal, schiet en ... Toomsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 34%, Shamrock United 66%.
Cockburn Raiders - Shamrock United 2:0

48e minuut.
Vürst is nu in balbezit. Vürst geeft de bal voor. Reiman rent richting de bal. Reiman schiet op doel. Toomsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Toomsson trapt de bal weg van het doel. Järvsalu kopt de bal weg. Reiman kan de bal niet met de borst controleren. Reiman haalt uit met een fantastische trap. Toomsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Siider onderschept slim de pass. Kannela verovert de bal door een tackle van achteren. Kannela geeft een lange en hoge pass. Reiman rent richting de bal. Reiman draait met de bal, schiet en ... Toomsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mihkelson onderschept slim de pass. Mihkelson geeft een lange en hoge pass. Kosznik controleert de bal met de borst. Reiman rent richting de bal. Reiman haalt uit met een fantastische trap. Toomsson bokst de bal weg. Kosznik geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Shamrock United 3:0

54e minuut.
Kalmurand is nu in balbezit. Kosznik is nu in balbezit. Kosznik passt de bal met de wreef. Reiman rent richting de bal. Reiman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Toomsson met een harde bal richting middenveld. Kannela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Reiman de bal. Reiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Shamrock United 4:0

57e minuut.
Kannela geeft een hoge lob. Pahk kopt de bal weg. Langsepp rent richting de bal. Reiman verovert de bal door een tackle van achteren. Reiman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Shamrock United 5:0

61e minuut.
Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahk is nu in balbezit. Reiman verovert de bal door een tackle van achteren. Reiman draait met de bal, schiet en ... Toomsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Shamrock United 6:0

61e minuut.
Reiman onderschept slim de pass. Reiman speelt de bal door. Siwek speelt de bal door. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik haalt uit met een fantastische trap. Toomsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reiman rent richting de bal. Reiman draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mihkelson geeft een lange en hoge pass. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ehatamm. Ehatamm krijgt een gele kaart. Reiman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kannela zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Reiman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mihkelson geeft de bal voor. Kosznik kopt de bal weg. Reiman heeft problemen om de bal te vangen. Reiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Shamrock United 7:0

81e minuut.
Kannela passt de bal zonder na te denken. Sink met een sublieme pass. Daar is Kosznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosznik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Shamrock United 8:0

90e minuut.
Järvsalu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vaarak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 21%, Shamrock United 79%.
Cockburn Raiders - Shamrock United 8:0