Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Missing Cockburn Raiders
New Tactiek wieners
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
51.1 gemiddelde waardering 48.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


9e minuut.
Siwek geeft de bal voor. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondanza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bondanza krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Zolowski met een sublieme pass. Vaarak is nu in balbezit. Vaarak geeft een hoge lob. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kannela probeert naar een medespeler te passen. Reiman is nu in balbezit. Reiman heeft problemen om de bal te vangen. Reiman draait met de bal, schiet en ... Mardan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Cockburn Raiders 0:1

28e minuut.
Wanatowski speelt de bal door. Klungelig pakt Kozlík de bal. Kozlík geeft de bal voor. Zanchetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Macsali geeft de bal voor. Pärn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Missing 29%, Cockburn Raiders 71%.
FC Missing - Cockburn Raiders 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Bondanza de bal. Reiman rent richting de bal. Reiman passt de bal met de wreef. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Wanatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wanatowski probeert naar een medespeler te passen. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti haalt uit met een fantastische trap. Pärn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Missing - Cockburn Raiders 1:1

60e minuut.
Klungelig pakt Bondanza de bal. Bondanza speelt de bal door. Kozlík rent richting de bal. Kozlík geeft een hoge lob. Daar is Mihkelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mølgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mølgaard geeft een lange en hoge pass. Siwek rent richting de bal. Maljković onderschept slim de pass. Maljković draait met de bal, schiet en ... Pärn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Kosznik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bondanza is nu in balbezit. Bondanza passt de bal met de wreef. Zanchetti rent richting de bal. Zanchetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kosznik controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ploompuu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Zolowski de bal onder controle te krijgen. Mihkelson met een sublieme pass. Daar is Vaarak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ploompuu rent richting de bal. Ploompuu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palčinský komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ploompuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson verovert de bal door een tackle van achteren. Mihkelson geeft een lange en hoge pass. Reiman rent richting de bal. Reiman draait met de bal, schiet en ... Mardan bokst de bal weg. Kubadinski verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vaarak neemt de hoekschop. Reiman springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Cockburn Raiders 1:2

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šogolj komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Kozlík geeft de bal voor. Vaarak probeert de bal met de borst te controleren. Bondanza speelt de bal door. Palčinský rent richting de bal. Palčinský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Missing 26%, Cockburn Raiders 74%.
FC Missing - Cockburn Raiders 1:2