Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rebased Cockburn Raiders
442 Tactiek wieners
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 43
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 44
weak Schieten outstanding
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Reiman onderschept slim de pass. Reiman geeft een lange en hoge pass. Soo probeert de bal met de borst te controleren. Reiman is nu in balbezit. Reiman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mäger de bal. Sammul bokst de bal weg.

12e minuut.
Sammul probeert naar een medespeler te passen. Kannela is nu in balbezit. Kannela passt de bal in één keer door. Reiman is nu in balbezit. Reiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebased - Cockburn Raiders 0:1

14e minuut.
Mäger kopt de bal weg. Daar is Toomjõe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Järvsalu rent richting de bal. Järvsalu geeft een hoge lob. Kosznik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Katel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Katel de bal. Maurits rent richting de bal. Reiman verovert de bal door een tackle van achteren. Reiman geeft de bal voor. Kosznik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebased - Cockburn Raiders 0:2

18e minuut.
Kosznik is nu in balbezit. Järvsalu met een sublieme pass. Kannela met een sublieme pass. Reiman is nu in balbezit. Reiman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reiman rent richting de bal. Reiman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

20e minuut.
Doeltrap. Sammul trapt de bal weg. Kannela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannela geeft de bal voor. Reiman krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Dracena verovert de bal door een tackle van achteren. Dracena geeft een hoge lob. Katel heeft problemen om de bal te vangen. Reiman is nu in balbezit. Reiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rebased - Cockburn Raiders 0:3

28e minuut.
Reiman verovert de bal door een tackle van achteren. Kosznik rent richting de bal. Reiman rent richting de bal. Reiman schiet op doel. Sammul maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kosznik is nu in balbezit. Kosznik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebased - Cockburn Raiders 0:4

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zolowski met een snelle inworp. Kannela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannela geeft de bal voor. Kosznik maakt een snoekduik en kopt de bal. Sammul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reiman is nu in balbezit. Reiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebased - Cockburn Raiders 0:5

34e minuut.
Thuận Thành heeft problemen om de bal te vangen. Thuận Thành geeft een lange en hoge pass. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebased - Cockburn Raiders 0:6

36e minuut.
Dracena verovert de bal door een tackle van achteren. Dracena geeft een hoge lob. Kosznik kopt de bal weg. Reiman is nu in balbezit. Reiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebased - Cockburn Raiders 0:7

38e minuut.
Järvsalu geeft een hoge lob. Reiman kopt de bal weg. Daar is Soo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebased - Cockburn Raiders 0:8

39e minuut.
Taarmees bereikt de bal nog maar net als eerste. Taarmees passt de bal met de wreef. Reiman rent richting de bal. Reiman draait met de bal, schiet en ... Sammul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebased - Cockburn Raiders 0:9

41e minuut.
Kannela speelt de bal door. Järvsalu speelt de bal door. Soo rent richting de bal. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman draait met de bal, schiet en ... Sammul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mäger heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebased - Cockburn Raiders 0:10

42e minuut.
Reiman onderschept slim de pass. Reiman passt de bal zonder na te denken. Thuận Thành probeert naar een medespeler te passen. Järvsalu geeft een lange en hoge pass. Reiman maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Sammul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebased - Cockburn Raiders 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rebased 78%, Cockburn Raiders 22%.
Rebased - Cockburn Raiders 0:11

46e minuut.
Reiman speelt de bal door. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik probeert naar een medespeler te passen. Reiman heeft problemen om de bal te vangen. Reiman schiet op doel. Sammul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Klungelig pakt Järvsalu de bal. Dracena is nu in balbezit. Dracena geeft de bal voor. Kosznik is nu in balbezit. Kosznik draait met de bal, schiet en ... Sammul bokst de bal weg. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sammul bokst de bal weg.

49e minuut.
Kannela passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kosznik de bal. Mäger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman onderschept slim de pass. Reiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebased - Cockburn Raiders 0:12

52e minuut.
Zolowski geeft de bal voor. Maurits kan de bal niet met de borst controleren. Reiman verovert de bal door een tackle van achteren. Reiman draait met de bal, schiet en ... Sammul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebased - Cockburn Raiders 0:13

53e minuut.
Daar is Taarmees, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosznik is nu in balbezit. Kosznik speelt de bal door. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Metsallik rent richting de bal. Kosznik onderschept slim de pass. Soo is nu in balbezit. Kosznik onderschept slim de pass. Kosznik schiet op doel. Sammul bokst de bal weg. Sammul met een sublieme pass. Kannela kopt de bal weg. Reiman is nu in balbezit. Reiman haalt uit met een fantastische trap. Sammul bokst de bal weg. Paal! Reiman is nu in balbezit. Reiman haalt uit met een fantastische trap. Sammul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Kannela speelt de bal door. Mäger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik onderschept slim de pass. Kosznik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Toomjõe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Reiman de bal. Reiman met een sublieme pass. Klungelig pakt Kosznik de bal. Kosznik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kannela geeft de bal voor. Reiman heeft problemen om de bal te vangen. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman rent richting de bal. Reiman schiet op doel. Sammul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rebased - Cockburn Raiders 0:14

74e minuut.
Viljamaa probeert naar een medespeler te passen. Taarmees met een sublieme pass. Reiman is nu in balbezit. Reiman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Kannela passt de bal zonder na te denken. Reiman heeft problemen om de bal te vangen. Soo begaat een overtreding. Reiman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kannela neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Dracena passt de bal zonder na te denken. Järvsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvsalu geeft de bal voor. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Järvsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvsalu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Soo de bal onder controle te krijgen. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rebased - Cockburn Raiders 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rebased 87%, Cockburn Raiders 13%.
Rebased - Cockburn Raiders 0:15