Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
scKarala Võitmatud Vallutajad
nr1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 15.9
solid Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Võigemast onderschept slim de pass. Võigemast met een sublieme pass. Ritsik rent richting de bal. Ritsik draait met de bal, schiet en ... Kõlli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Okas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Talussaar met de inworp. Priks kan de bal niet met de borst controleren. Priks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Talussaar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ritsik de bal. Ridali rent richting de bal. Viilip verovert de bal door een tackle van achteren. Viilip draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ritsik is nu in balbezit. Ritsik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ritsik rent richting de bal. Ritsik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Võitmatud Vallutajad 1:0

12e minuut.
Viilip rent richting de bal. Okas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viilip verovert de bal door een tackle van achteren. Viilip schiet op doel. Kõlli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Võitmatud Vallutajad 2:0

14e minuut.
Aken probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uissepp is nu in balbezit. Met opzet legt Kaev zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kaev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kaev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Võigemast rent richting de bal. Talussaar verovert de bal door een tackle van achteren. Talussaar passt de bal met de wreef. Priks rent richting de bal. Priks draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Uissepp speelt de bal door. Viilip bereikt de bal nog maar net als eerste. Priks bereikt de bal nog maar net als eerste. Viilip bereikt de bal nog maar net als eerste. Viilip schiet op doel. Kõlli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Priks is nu in balbezit. Priks haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ridali heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Talussaar zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Priks is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Võitmatud Vallutajad 3:0

37e minuut.
Kroontaaler is nu in balbezit. Kroontaaler geeft een hoge lob. Priks rent richting de bal. Priks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Võitmatud Vallutajad 4:0

38e minuut.
Klungelig pakt Võigemast de bal. Priks onderschept slim de pass. Viilip rent richting de bal. Viilip haalt uit met een fantastische trap. Kõlli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Võitmatud Vallutajad 5:0

40e minuut.
Aken speelt de bal door. Viilip is nu in balbezit. Viilip passt de bal in één keer door. Ritsik is nu in balbezit. Ritsik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Hurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Viilip verovert de bal door een tackle van achteren. Viilip met een sublieme pass. Ritsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritsik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scKarala 38%, Võitmatud Vallutajad 62%.
scKarala - Võitmatud Vallutajad 5:0

57e minuut.
Okas bereikt de bal nog maar net als eerste. Priks onderschept slim de pass. Viilip rent richting de bal. Viilip draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Võitmatud Vallutajad 6:0

64e minuut.
Ritsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ritsik raakt geblesseerd tijdens het duel. Uissepp zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ritsik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Priks de bal onder controle te krijgen. Viilip bereikt de bal nog maar net als eerste. Viilip schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Okas is nu in balbezit. Kapp is nu in balbezit. Talussaar verovert de bal door een tackle van achteren. Viilip bereikt de bal nog maar net als eerste. Viilip haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ritsik is nu in balbezit. Talussaar rent richting de bal. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Priks is nu in balbezit. Priks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Talussaar neemt de hoekschop. Ritsik is nu in balbezit. Viilip bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritsik rent richting de bal. Ritsik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scKarala 35%, Võitmatud Vallutajad 65%.
scKarala - Võitmatud Vallutajad 6:0