Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hilfiger FC Efftsee
Tuleb veel! Tactiek 451
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 37.7
adequate Schieten solid
poor Passen average
average Verdedigen good


1e minuut.
Vizcarrondo probeert naar een medespeler te passen. Tutk rent richting de bal. Tutk geeft de bal voor. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Johannson rent richting de bal. Bernini bereikt de bal nog maar net als eerste. Johannson begaat een overtreding. Johannson krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Johannson met de inworp. Pupart heeft problemen om de bal te vangen. Pupart probeert naar een medespeler te passen. Dizdar rent richting de bal. Dizdar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sinivee rent richting de bal. Vanna rent richting de bal. Sinivee onderschept slim de pass. Tutk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dismas speelt de bal door. Allika is nu in balbezit. Allika passt de bal in één keer door. Dizdar rent richting de bal. Dizdar draait met de bal, schiet en ... Hansulo bokst de bal weg.

42e minuut.
Pupart met de inworp. Autet Serrabasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Autet Serrabasa passt de bal zonder na te denken. Dizdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dizdar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hilfiger 38%, FC Efftsee 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hilfiger - FC Efftsee 0:0

46e minuut.
Dizdar probeert de bal aan de voet te houden. Ilie is nu in balbezit. Dizdar onderschept slim de pass. Dizdar schiet op doel. Hansulo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC Efftsee 0:1

68e minuut.
Johannson rent richting de bal. Johannson geeft de bal voor. Dizdar is nu in balbezit. Dizdar schiet op doel. Hansulo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC Efftsee 0:2

71e minuut.
Daar is Lutter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tutk rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tutk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sinivee geeft de bal voor. Wevere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Reinsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Päärson onderschept slim de pass. Päärson geeft de bal voor. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo schiet op doel. Wevere bokst de bal weg.

88e minuut.
Autet Serrabasa rent richting de bal. Autet Serrabasa passt de bal in één keer door. Dizdar is nu in balbezit. Dizdar haalt uit met een fantastische trap. Hansulo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC Efftsee 0:3

90e minuut.
Autet Serrabasa probeert naar een medespeler te passen. Vanna is nu in balbezit. Vanna draait met de bal, schiet en ... Dizdar probeert de bal met de borst te controleren. Dizdar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hilfiger 53%, FC Efftsee 47%.
Hilfiger - FC Efftsee 0:3