Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saue Rovers JK Hilfiger
Normal Tactiek Tuleb veel!
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.5 gemiddelde waardering 34.3
weak Schieten adequate
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Vizcarrondo speelt de bal door. Sinivee rent richting de bal. Kasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinivee onderschept slim de pass. Sinivee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Merits met een harde bal richting middenveld. Päärson met een sublieme pass. Kaarna heeft problemen om de bal te vangen. Bernini verovert de bal door een tackle van achteren. Bernini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Kurg rent richting de bal. Kurg speelt de bal door. Bernini is nu in balbezit. Bernini haalt uit met een fantastische trap. Vizcarrondo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sinivee rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - Hilfiger 0:1

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernini met de inworp. Päärson geeft de bal voor. Roos kopt de bal weg. Merits heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kääramees passt de bal zonder na te denken. Kurg is nu in balbezit. Kurg geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vizcarrondo de bal. Vizcarrondo haalt uit met een fantastische trap. Puna bokst de bal weg.

18e minuut.
Kasemägi rent richting de bal. Roos onderschept slim de pass. Roos geeft de bal voor. Sinivee rent richting de bal. Sinivee schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Daar is Kasemägi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roos rent richting de bal. Kasu maakt een afschuwelijke overtreding. Kasu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saue Rovers JK 63%, Hilfiger 37%.
Saue Rovers JK - Hilfiger 0:1

46e minuut.
Vizcarrondo is nu in balbezit. Kääramees tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vizcarrondo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ilie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vizcarrondo maakt een snoekduik en kopt de bal. Puna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - Hilfiger 0:2

57e minuut.
Kurg verovert de bal door een tackle van achteren. Kurg geeft de bal voor. Sinivee rent richting de bal. Sinivee draait met de bal, schiet en ... Puna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - Hilfiger 0:3

64e minuut.
Viiger probeert naar een medespeler te passen. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos passt de bal zonder na te denken. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo haalt uit met een fantastische trap. Puna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Bernini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernini passt de bal in één keer door. Päärson probeert naar een medespeler te passen. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Torv verovert de bal door een tackle van achteren. Kääramees onderschept slim de pass. Ilie schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ilie krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Kääramees is nu in balbezit. Roos is nu in balbezit. Roos geeft de bal voor. Sinivee rent richting de bal. Sinivee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Roos probeert naar een medespeler te passen. Sinivee rent richting de bal. Tühis verovert de bal door een tackle van achteren. Päärson rent richting de bal. Päärson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Tutk rent richting de bal. Tutk met een sublieme pass. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - Hilfiger 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saue Rovers JK 57%, Hilfiger 43%.
Saue Rovers JK - Hilfiger 0:4