Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc stamland Tallinn C.F
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 39.5
slecht Schieten goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Vega met een sublieme pass. Kaal rent richting de bal. van der Doelen verovert de bal door een tackle van achteren. Reinumäe verovert de bal door een tackle van achteren. Reinumäe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Urs met een sublieme pass. Cuartero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Väljas. Cuartero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Casertano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mollin met een harde bal richting middenveld. Casertano kopt de bal weg. Tulipán rent richting de bal. Tulipán schiet op doel. Sehver probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc stamland - Tallinn C.F 0:1

19e minuut.
Daar is Kõrver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega kopt de bal weg. Väljas speelt de bal door. Tulipán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulipán draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Timmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez onderschept slim de pass. Benítez probeert naar een medespeler te passen. Tulipán rent richting de bal. Tulipán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vega speelt de bal door. Quang Hà heeft problemen om de bal te vangen. Quang Hà verovert de bal door een tackle van achteren. Reinumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinumäe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc stamland 80%, Tallinn C.F 20%.
fc stamland - Tallinn C.F 0:1

47e minuut.
Talvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulipán verovert de bal door een tackle van achteren. Tulipán geeft een lange en hoge pass. Cuartero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuartero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Timmermann kan de bal niet met de borst controleren. Cuartero rent richting de bal. Cuartero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt Timmermann de bal. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez probeert naar een medespeler te passen. Tulipán rent richting de bal. Tulipán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc stamland - Tallinn C.F 0:2

65e minuut.
Kõrver met de inworp. Urs rent richting de bal. Urs passt de bal in één keer door. Tulipán rent richting de bal. Tulipán draait met de bal, schiet en ... Sehver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tulipán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulipán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc stamland - Tallinn C.F 0:3

68e minuut.
Timmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs verovert de bal door een tackle van achteren. Urs met een sublieme pass. Tulipán is nu in balbezit. Tulipán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc stamland - Tallinn C.F 0:4

74e minuut.
Tulipán rent richting de bal. Talvik begaat een overtreding. Tulipán raakt geblesseerd tijdens het duel. Casertano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Cuartero de bal. Tulipán is nu in balbezit. Tulipán draait met de bal, schiet en ... Sehver maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc stamland - Tallinn C.F 0:5

89e minuut.
Vega geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kõrver met de inworp. Reinumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinumäe geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc stamland 55%, Tallinn C.F 45%.
fc stamland - Tallinn C.F 0:5