Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pühapäevapallurid FC Tykk
Normal Tactiek Lets Gooo
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 29.2
weak Schieten average
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiider. Darski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Congera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Kleitsmann de bal. Darski is nu in balbezit. Darski draait met de bal, schiet en ... Meel-Soone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Leo rent richting de bal. Vercruysse onderschept slim de pass. Vercruysse met een sublieme pass. Darski rent richting de bal. Darski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Milo speelt de bal door. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Congera onderschept slim de pass. Congera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kleitsmann is nu in balbezit. Darski verovert de bal door een tackle van achteren. Darski passt de bal zonder na te denken. Daar is Herédi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herédi schiet op doel. Meel-Soone bokst de bal weg.

18e minuut.
Paiva onderschept slim de pass. Paiva passt de bal zonder na te denken. Pulver geeft een lange en hoge pass. Herédi probeert de bal aan de voet te houden. Herédi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pühapäevapallurid - FC Tykk 0:1

22e minuut.
Leo geeft de bal voor. Sergo speelt de bal door. Daar is Kiivit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallas onderschept slim de pass. Kallas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pulver rent richting de bal. Herédi is nu in balbezit. Herédi probeert naar een medespeler te passen. Darski is nu in balbezit. Darski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pühapäevapallurid 65%, FC Tykk 35%.
Pühapäevapallurid - FC Tykk 0:1

51e minuut.
Kiivit geeft de bal voor. Darski kopt de bal weg. Klungelig pakt Herédi de bal. Darski is nu in balbezit. Darski haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Kiivit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pulver rent richting de bal. Pulver geeft de bal voor. Kiider heeft problemen om de bal te vangen. Vercruysse kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Sillapere rent richting de bal. Paiva is nu in balbezit. Paiva geeft een hoge lob. Darski rent richting de bal. Darski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Leet passt de bal met de wreef. Pulver speelt de bal door. Kiivit rent richting de bal. Kiivit geeft de bal voor. Herédi kopt de bal weg. Meel-Soone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Darski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paiva passt de bal zonder na te denken. Herédi is nu in balbezit. Herédi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pulver speelt de bal door. Herédi kan de bal niet met de borst controleren. Vercruysse probeert naar een medespeler te passen. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vercruysse heeft problemen om de bal te vangen. Herédi rent richting de bal. Herédi passt de bal zonder na te denken. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pühapäevapallurid - FC Tykk 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pühapäevapallurid 67%, FC Tykk 33%.
Pühapäevapallurid - FC Tykk 0:2