Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tykk FCI LEVADIA TALLINN
Lets Gooo Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


18e minuut.
Võrno verovert de bal door een tackle van achteren. Melen verovert de bal door een tackle van achteren. Melen probeert naar een medespeler te passen. Darski is nu in balbezit. Darski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Melen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vercruysse komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Pulver is nu in balbezit. Pulver geeft de bal voor. Daar is Põldsepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darski rent richting de bal. Darski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - FCI LEVADIA TALLINN 1:0

27e minuut.
Kivi is nu in balbezit. Paiva rent richting de bal. Paiva passt de bal in één keer door. Daar is Milo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paszulewicz met een sublieme pass. Pulver bereikt de bal nog maar net als eerste. Lass tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lass krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kiivit geeft een lange en hoge pass. Daar is Darski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herédi is nu in balbezit. Herédi haalt uit met een fantastische trap. Paszulewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - FCI LEVADIA TALLINN 2:0

37e minuut.
Põldsepp geeft een hoge lob. Uint bereikt de bal nog maar net als eerste. Uint probeert naar een medespeler te passen. Pettai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettai haalt uit met een fantastische trap. Talv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Paiva kopt de bal weg. Lüüdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski onderschept slim de pass. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tykk 34%, FCI LEVADIA TALLINN 66%.
FC Tykk - FCI LEVADIA TALLINN 2:0

52e minuut.
Darski is nu in balbezit. Darski passt de bal met de wreef. Vercruysse rent richting de bal. Vercruysse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pulver is nu in balbezit. Neerut verovert de bal door een tackle van achteren. Neerut speelt de bal door. Pettai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Leet passt de bal zonder na te denken. Reinsalu probeert naar een medespeler te passen. Vercruysse rent richting de bal. Darski rent richting de bal. Darski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herédi rent richting de bal. Herédi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - FCI LEVADIA TALLINN 3:0

72e minuut.
Milo verovert de bal door een tackle van achteren. Milo passt de bal met de wreef. Darski rent richting de bal. Darski haalt uit met een fantastische trap. Paszulewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - FCI LEVADIA TALLINN 4:0

87e minuut.
Darski is nu in balbezit. Darski speelt de bal door. Herédi is nu in balbezit. Herédi draait met de bal, schiet en ... Paszulewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - FCI LEVADIA TALLINN 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tykk 30%, FCI LEVADIA TALLINN 70%.
FC Tykk - FCI LEVADIA TALLINN 5:0