Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tuhlimaa tondid Ment
uuus Tactiek Wiggle
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
23.5 gemiddelde waardering 23.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Jaramillo geeft een hoge lob. Täht heeft problemen om de bal te vangen. Meigas is nu in balbezit. Makoun verovert de bal door een tackle van achteren. Makoun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Makoun probeert naar een medespeler te passen. Vellendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Meigas begaat een overtreding. Meigas krijgt een gele kaart. Vellendi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vellendi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ahman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vellendi is nu in balbezit. Kahu verovert de bal door een tackle van achteren. Kahu passt de bal zonder na te denken. Pesur is nu in balbezit. Pesur geeft een lange en hoge pass. Puzzu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Korbut rent richting de bal. Korbut met een sublieme pass. Makoun probeert naar een medespeler te passen. Gwit is nu in balbezit. Gwit draait met de bal, schiet en ... Ahman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Täht is nu in balbezit. Jaramillo rent richting de bal. Makoun rent richting de bal. Makoun schiet op doel. Ahman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Ment 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tuhlimaa tondid 45%, Ment 55%.
tuhlimaa tondid - Ment 0:1

51e minuut.
Assennato passt de bal zonder na te denken. Gwit is nu in balbezit. Gwit probeert naar een medespeler te passen. Makoun is nu in balbezit. Makoun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Riibak kopt de bal weg. Kers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesur draait met de bal, schiet en ... Riibak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tuhlimaa tondid - Ment 1:1

64e minuut.
Kalluste passt de bal in één keer door. Meigas is nu in balbezit. Jaramillo begaat een overtreding. Jaramillo krijgt een gele kaart. Meigas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Käsper met een snel genomen vrije trap. Riibak rent richting de bal. Riibak schiet op doel. Puzzu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Ment 2:1

84e minuut.
Järvsoo geeft een hoge lob. Gwit controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Käsper maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Riibak bereikt de bal nog maar net als eerste. Riibak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Kers de bal onder controle te krijgen. Assennato rent richting de bal. Assennato geeft een lange en hoge pass. Makoun is nu in balbezit. Makoun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tuhlimaa tondid 41%, Ment 59%.
tuhlimaa tondid - Ment 2:1