Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hullud Leopardid MC Mudakoonud
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Olumets is nu in balbezit. Loorits tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olumets is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vunk met een snel genomen vrije trap. Verrev heeft problemen om de bal te vangen. Janson is nu in balbezit. Janson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullud Leopardid - MC Mudakoonud 1:0

20e minuut.
Juhkam geeft de bal voor. Inworp. Sirge met de inworp. Võigas rent richting de bal. Võigas geeft een lange en hoge pass. Kuldver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Älderman rent richting de bal. Juur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Älderman raakt geblesseerd tijdens het duel. Vunk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Janson krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Juur geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Variko met de inworp. Loorits is nu in balbezit. Loorits schiet op doel. Kuldver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullud Leopardid 59%, MC Mudakoonud 41%.
Hullud Leopardid - MC Mudakoonud 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullud Leopardid 47%, MC Mudakoonud 53%.
Hullud Leopardid - MC Mudakoonud 1:0