Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kaigas Manchester United
433 Tactiek new shoes II
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 36.1
average Schieten weak
poor Passen good
average Verdedigen average


1e minuut.
Rannaküla passt de bal met de wreef. Saareleht heeft problemen om de bal te vangen. Pauri met een sublieme pass. Kangur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Doeltrap. Jaagusoo trapt de bal weg. Saareleht kopt de bal weg. Kangur is nu in balbezit. Kangur haalt uit met een fantastische trap. Jaagusoo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Truuver rent richting de bal. Truuver probeert naar een medespeler te passen. Kangur rent richting de bal. Kangur haalt uit met een fantastische trap. Jaagusoo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - Manchester United 0:1

10e minuut.
Lääne passt de bal met de wreef. Hannus met een sublieme pass. Pauri met een sublieme pass. Kangur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Engel speelt de bal door. Helsingi speelt de bal door. Daar is Pauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kangur is nu in balbezit. Kangur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pauri probeert naar een medespeler te passen. Nahasepp is nu in balbezit. Kangur verovert de bal door een tackle van achteren. Kangur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - Manchester United 0:2

36e minuut.
Truuver bereikt de bal nog maar net als eerste. Truuver passt de bal met de wreef. Daar is Helsingi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kangur is nu in balbezit. Kangur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - Manchester United 0:3

36e minuut.
Mast speelt de bal door. Tarmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Võsoberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Võsoberg krijgt een gele kaart. Tarmak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tarmak kan niet meer verder spelen. Kink komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Truuver bereikt de bal nog maar net als eerste. Truuver geeft een lange en hoge pass. Kangur rent richting de bal. Kangur schiet op doel. Jaagusoo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - Manchester United 0:4

45e minuut.
Pauri speelt de bal door. Võsoberg rent richting de bal. Võsoberg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kangur de bal. Kangur schiet op doel. Jaagusoo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saidla verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaigas 74%, Manchester United 26%.
FC Kaigas - Manchester United 0:4

46e minuut.
Daar is Saidla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truuver is nu in balbezit. Truuver geeft een lange en hoge pass. Kangur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - Manchester United 0:5

61e minuut.
Pauri geeft een hoge lob. Daar is Saidla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truuver bereikt de bal nog maar net als eerste. Truuver haalt uit met een fantastische trap. Jaagusoo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Kangur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Võsoberg is nu in balbezit. Võsoberg passt de bal zonder na te denken. Kangur rent richting de bal. Kangur haalt uit met een fantastische trap. Jaagusoo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Truuver rent richting de bal. Truuver draait met de bal, schiet en ... Jaagusoo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pauri kopt de bal weg. Nahasepp probeert de bal met de borst te controleren. Kangur is nu in balbezit. Kangur schiet op doel. Jaagusoo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - Manchester United 0:6

83e minuut.
Kadisson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kink bereikt de bal nog maar net als eerste. Kink passt de bal zonder na te denken. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaigas 77%, Manchester United 23%.
FC Kaigas - Manchester United 0:6