Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kaigas Meie Tähed
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Tooming heeft problemen om de bal te vangen. Lääne onderschept slim de pass. Remmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - Meie Tähed 1:0

5e minuut.
Kadisson is nu in balbezit. Kadisson passt de bal met de wreef. Aidnik is nu in balbezit. Mast onderschept slim de pass. Mast draait met de bal, schiet en ... Švets probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - Meie Tähed 2:0

17e minuut.
Daar is Annik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helsingi is nu in balbezit. Helsingi passt de bal zonder na te denken. Mast is nu in balbezit. Mast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - Meie Tähed 3:0

25e minuut.
Lääne speelt de bal door. Mast is nu in balbezit. Nestor begaat een overtreding. Mast raakt geblesseerd tijdens het duel. Jüriöö wilt de vrije trap nemen. Paal! Mast rent richting de bal. Mast schiet op doel. Švets werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - Meie Tähed 4:0

27e minuut.
Kadisson geeft een hoge lob. Aidnik geeft de bal voor. Heinloo kopt de bal weg. Klungelig pakt Tarvis de bal. Tarvis schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaigas 35%, Meie Tähed 65%.
FC Kaigas - Meie Tähed 4:0

56e minuut.
Heinloo passt de bal met de wreef. Helsingi rent richting de bal. Tarvis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Helsingi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jüriöö met een snel genomen vrije trap. Švets bokst de bal weg.

66e minuut.
Aidnik geeft de bal voor. Inworp. Kadisson met de inworp. Jüriöö is nu in balbezit. Jüriöö geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - Meie Tähed 5:0

68e minuut.
Nestor geeft de bal voor. Saidla is nu in balbezit. Saidla geeft een hoge lob. Mast bereikt de bal nog maar net als eerste. Mast draait met de bal, schiet en ... Švets kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Saidla onderschept slim de pass. Saidla geeft een hoge lob. Jüriöö bereikt de bal nog maar net als eerste. Jüriöö schiet op doel. Aidnik probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - Meie Tähed 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaigas 28%, Meie Tähed 72%.
FC Kaigas - Meie Tähed 6:0