Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meie Tähed FC Sanderland
Normal Tactiek taktika
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 27.2
weak Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Tarvis is nu in balbezit. Tarvis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Deja de bal. Heinloo rent richting de bal. Heinloo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Nestor passt de bal met de wreef. Daar is Lach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tõnisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lach verovert de bal door een tackle van achteren. Lach draait met de bal, schiet en ... Švets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Möldre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarvis rent richting de bal. Annik is nu in balbezit. Gollob rent richting de bal. Möldre geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Annik rent richting de bal. Ovedenie verovert de bal door een tackle van achteren. Ovedenie passt de bal met de wreef. Eftene rent richting de bal. Eftene haalt uit met een fantastische trap. Švets bokst de bal weg.

31e minuut.
Ovedenie rent richting de bal. Klungelig pakt Ovedenie de bal. Ovedenie passt de bal met de wreef. Lach bereikt de bal nog maar net als eerste. Lach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tõnisson rent richting de bal. Eftene verovert de bal door een tackle van achteren. Eftene speelt de bal door. Lach bereikt de bal nog maar net als eerste. Lach haalt uit met een fantastische trap. Švets probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Aidnik geeft de bal voor. Inworp. Janiaczyk met de inworp. Sundermann heeft problemen om de bal te vangen. Sundermann geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene schiet op doel. Švets probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meie Tähed - FC Sanderland 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meie Tähed 66%, FC Sanderland 34%.
Meie Tähed - FC Sanderland 0:1

48e minuut.
Sundermann controleert de bal met de borst. Sundermann passt de bal met de wreef. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene haalt uit met een fantastische trap. Lach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Möldre is nu in balbezit. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie geeft een hoge lob. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lobo is nu in balbezit. Tarvis rent richting de bal. Janiaczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janiaczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meie Tähed 75%, FC Sanderland 25%.
Meie Tähed - FC Sanderland 0:1