Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
quid pro quo cigla iza špigla
5_2_1_2_Dule_rep Tactiek nt33
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
65.2 gemiddelde waardering 68.5
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Ömeroğlu onderschept slim de pass. Bago is nu in balbezit. Bago probeert naar een medespeler te passen. Oruč rent richting de bal. Oruč schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Lasica passt de bal met de wreef. Lerga is nu in balbezit. de Sanjosé tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Sanjosé krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bělík bereikt de bal nog maar net als eerste. De Napoli verovert de bal door een tackle van achteren. De Napoli met een sublieme pass. Smutek is nu in balbezit. Smutek draait met de bal, schiet en ... Pifat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bergallo probeert naar een medespeler te passen. Arrigoni probeert naar een medespeler te passen. Mairesse is nu in balbezit. Tiurala onderschept slim de pass. Tiurala haalt uit met een fantastische trap. Pifat bokst de bal weg.

36e minuut.
Puszkin kopt de bal weg. De Napoli probeert naar een medespeler te passen. Arrigoni is nu in balbezit. Arrigoni geeft een hoge lob. Smutek krijgt zijn hoofd ertegen. Pifat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kopričanec geeft een lange en hoge pass. Arrigoni rent richting de bal. Arrigoni passt de bal zonder na te denken. Smutek is nu in balbezit. Smutek draait met de bal, schiet en ... Pifat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: quid pro quo 35%, cigla iza špigla 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
quid pro quo - cigla iza špigla 0:0

48e minuut.
Lasica kopt de bal weg. Lerga is nu in balbezit. Lerga speelt de bal door. Oruč is nu in balbezit. Oruč haalt uit met een fantastische trap. Danneels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Bergallo verovert de bal door een tackle van achteren. Bago rent richting de bal. Kopričanec begaat een overtreding. Kopričanec krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Uram verovert de bal door een tackle van achteren. Uram met een sublieme pass. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga haalt uit met een fantastische trap. Danneels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - cigla iza špigla 0:1

64e minuut.
Mairesse speelt de bal door. Lerga is nu in balbezit. de Sanjosé tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Sanjosé krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Paşcalău is nu in balbezit. Oruč verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Oruč de bal. Oruč draait met de bal, schiet en ... Danneels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
quid pro quo - cigla iza špigla 0:2

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juranović komt het veld opgelopen. Vinketa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: quid pro quo 49%, cigla iza špigla 51%.
quid pro quo - cigla iza špigla 0:2