Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:13
  • Competitiewedstrijd: 1.HNL
  • Stadion: Dany Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 55918
Dany Jazo FC
lkl Tactiek spust 6 def
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
43.5 gemiddelde waardering 65.6
redelijk Schieten briljant
redelijk Passen formidabel
goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Perko passt de bal zonder na te denken. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd geeft een lange en hoge pass. Papaleo rent richting de bal. Papaleo haalt uit met een fantastische trap. Kędziobrody verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Dutra rent richting de bal. Dutra geeft een hoge lob. Papaleo rent richting de bal. Papaleo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Jazo FC 0:1

5e minuut.
Walasek probeert naar een medespeler te passen. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra verovert de bal door een tackle van achteren. Dutra geeft de bal voor. Papaleo kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Michels passt de bal met de wreef. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd geeft de bal voor. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco draait met de bal, schiet en ... Kędziobrody verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Dutra is nu in balbezit. Dutra geeft een hoge lob. Perko controleert de bal met de borst. Perko geeft de bal voor. Repeteco springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Dutra rent richting de bal. Dutra geeft een lange en hoge pass. Repeteco rent richting de bal. Repeteco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Jazo FC 0:2

21e minuut.
Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo passt de bal in één keer door. Pagnoncelli probeert naar een medespeler te passen. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Kočevar geeft de bal voor. Tymrowski geeft de bal voor. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco verovert de bal door een tackle van achteren. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. Kędziobrody bokst de bal weg.

25e minuut.
Repeteco is nu in balbezit. Repeteco passt de bal zonder na te denken. Daar is Perko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perko geeft een hoge lob. Repeteco springt en kopt de bal. Kędziobrody bokst de bal weg. Papaleo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Terranova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tymrowski met een sublieme pass. Perko rent richting de bal. Perko geeft een hoge lob. Repeteco krijgt zijn hoofd ertegen. Kędziobrody bokst de bal weg. Papaleo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Repeteco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Jazo FC 0:3

35e minuut.
Todd speelt de bal door. Perko is nu in balbezit. Perko geeft de bal voor. Papaleo is nu in balbezit. Papaleo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Jazo FC 0:4

37e minuut.
Repeteco maakt een snoekduik en kopt de bal. Kędziobrody met een sublieme pass. Pagnoncelli kopt de bal weg. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Perko geeft de bal voor. Lincz heeft problemen om de bal te vangen. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. Kędziobrody werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Jazo FC 0:5

40e minuut.
Pagnoncelli geeft een lange en hoge pass. Perko kopt de bal weg. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco draait met de bal, schiet en ... Kędziobrody werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dany 78%, Jazo FC 22%.
Dany - Jazo FC 0:5

46e minuut.
Tymrowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Cackowski de bal. Papaleo rent richting de bal. Papaleo haalt uit met een fantastische trap. Kędziobrody werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Jazo FC 0:6

49e minuut.
Perko heeft problemen om de bal te vangen. Perko geeft de bal voor. Klungelig pakt Cackowski de bal. Papaleo verovert de bal door een tackle van achteren. Papaleo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco draait met de bal, schiet en ... Kędziobrody verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Papaleo rent richting de bal. Papaleo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Jazo FC 0:7

50e minuut.
Gallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallas geeft een lange en hoge pass. Karaś geeft de bal voor. Papaleo rent richting de bal. Papaleo schiet op doel. Kędziobrody probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Lincz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gabrian rent richting de bal. Šutalo maakt een afschuwelijke overtreding. Šutalo krijgt een gele kaart. Gabrian moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gabrian kan niet meer verder spelen. Faragli komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Perko rent richting de bal. Perko geeft een hoge lob. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Jazo FC 0:8

55e minuut.
Gallas kopt de bal weg. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo passt de bal met de wreef. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Jazo FC 0:9

60e minuut.
Terranova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlašić begaat een overtreding. Vlašić krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Tymrowski passt de bal in één keer door. Perko probeert naar een medespeler te passen. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco schiet op doel. Kędziobrody maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Jazo FC 0:10

62e minuut.
Pagnoncelli is nu in balbezit. Pagnoncelli geeft een lange en hoge pass. Perko kopt de bal weg. Repeteco rent richting de bal. Repeteco schiet op doel. Kędziobrody bokst de bal weg.

63e minuut.
Lincz met een harde bal richting middenveld. Dutra probeert de bal met de borst te controleren. Dutra geeft een hoge lob. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Dutra met een sublieme pass. Perko bereikt de bal nog maar net als eerste. Perko geeft een hoge lob. Repeteco krijgt zijn hoofd ertegen. Kędziobrody maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Jazo FC 0:11

71e minuut.
Michels geeft een lange en hoge pass. Cackowski heeft problemen om de bal te vangen. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo schiet op doel. Kędziobrody maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Jazo FC 0:12

72e minuut.
Papaleo geeft de bal voor. Perko bereikt de bal nog maar net als eerste. Perko geeft een lange en hoge pass. Repeteco maakt een snoekduik en kopt de bal. Kędziobrody probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

75e minuut.
Tymrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tymrowski met een sublieme pass. Perko is nu in balbezit. Perko geeft een hoge lob. Repeteco springt en kopt de bal. Kędziobrody bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Jazo FC 0:13

77e minuut.
Michels geeft een hoge lob. Cackowski heeft problemen om de bal te vangen. Repeteco verovert de bal door een tackle van achteren. Repeteco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Jazo FC 0:14

82e minuut.
Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski geeft de bal voor. Gallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo verovert de bal door een tackle van achteren. Papaleo draait met de bal, schiet en ... Kędziobrody probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Šutalo passt de bal zonder na te denken. Vlašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlašić passt de bal zonder na te denken. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Perko geeft een lange en hoge pass. Cackowski heeft problemen om de bal te vangen. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. Kędziobrody maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Jazo FC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dany 82%, Jazo FC 18%.
Dany - Jazo FC 0:15