Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 19:14
  • Competitiewedstrijd: 1.HNL
  • Stadion: Zrnetina Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 44711
G. Psarjevo team F.C. Gradina United
4_2_4_novo Tactiek mod442
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 0
67.8 gemiddelde waardering 64.5
formidable Schieten excellent
outstanding Passen excellent
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Kožičić-Benja speelt de bal door. Bradica heeft problemen om de bal te vangen. Avramović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Avramović krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Bukša bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukša geeft een lange en hoge pass. Ferlindeš rent richting de bal. Ferlindeš geeft een lange en hoge pass. Kalović springt en kopt de bal. Kátay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Balašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Balašković passt de bal met de wreef. Miličković rent richting de bal. Miličković haalt uit met een fantastische trap. Kátay maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kožičić-Benja kopt de bal weg. Ferlindeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlindeš probeert naar een medespeler te passen. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Ferlindeš geeft de bal voor. Camilo kan de bal niet met de borst controleren. Kožičić-Benja verovert de bal door een tackle van achteren. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ... Kátay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - F.C. Gradina United 1:0

21e minuut.
Dobrović geeft de bal voor. Varga kopt de bal weg. Mesnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović verovert de bal door een tackle van achteren. Avramović draait met de bal, schiet en ... Karner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Bukša raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stanijević komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Topić is nu in balbezit. Topić passt de bal met de wreef. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Karner trapt de bal weg. Kožičić-Benja kopt de bal weg. Ferlindeš rent richting de bal. Ferlindeš geeft de bal voor. Kalović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Vedrić geeft een hoge lob. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkaja legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kožičić-Benja wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kožičić-Benja neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - F.C. Gradina United 2:0

30e minuut.
Bradica kopt de bal weg. Kalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Camilo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kalović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalović komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hubchev probeert naar een medespeler te passen. Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja verovert de bal door een tackle van achteren. Kožičić-Benja schiet op doel. Kátay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - F.C. Gradina United 3:0

42e minuut.
Butulan is nu in balbezit. Butulan met een sublieme pass. Mesnić verovert de bal door een tackle van achteren. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović draait met de bal, schiet en ... Karner bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Balašković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hubchev. Balašković raakt geblesseerd tijdens het duel. Vedrić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bradica kopt de bal weg. Kalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G. Psarjevo team 39%, F.C. Gradina United 61%.
G. Psarjevo team - F.C. Gradina United 3:0

47e minuut.
Dobrović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Avramović de bal. Avramović geeft een lange en hoge pass. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Topić passt de bal in één keer door. Miličković rent richting de bal. Avramović begaat een overtreding. Avramović krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
Kalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalović passt de bal in één keer door. Bradica heeft problemen om de bal te vangen. Bradica draait met de bal, schiet en ... Kátay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - F.C. Gradina United 4:0

69e minuut.
Topić rent richting de bal. Topić passt de bal met de wreef. Bradica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradica haalt uit met een fantastische trap. Kátay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - F.C. Gradina United 5:0

76e minuut.
Mrkaja passt de bal in één keer door. Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulan probeert naar een medespeler te passen. Dobrović is nu in balbezit. Dobrović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Varga springt en kopt de bal. Karner bokst de bal weg.

78e minuut.
Stanijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanijević geeft een hoge lob. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bradica geeft een lange en hoge pass. Hubchev probeert naar een medespeler te passen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Vedrić verovert de bal door een tackle van achteren. Vedrić met een sublieme pass. Daar is Kalović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Rojas rent richting de bal. Rojas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miličković met een snelle inworp. Kalović geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G. Psarjevo team 37%, F.C. Gradina United 63%.
G. Psarjevo team - F.C. Gradina United 5:0