Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 19:15
  • Competitiewedstrijd: 1.HNL
  • Stadion: Fort Minor Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37551
FC New Generation TIGROVI
5-2-3Vi Tactiek 3232-2023
35% Balbezit 65%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
36.9 gemiddelde waardering 64.9
average Schieten brilliant
good Passen outstanding
good Verdedigen solid


2e minuut.
Pazurek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Froli kan de bal niet met de borst controleren. Froli speelt de bal door. Tassari rent richting de bal. Tassari draait met de bal, schiet en ... Cipelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Generation - TIGROVI 0:1

5e minuut.
Gavin geeft een hoge lob. Tassari is nu in balbezit. Tassari passt de bal in één keer door. Oršolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Oršolić schiet op doel. Cipelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Generation - TIGROVI 0:2

8e minuut.
Froli speelt de bal door. Oršolić rent richting de bal. Oršolić probeert naar een medespeler te passen. Tassari rent richting de bal. Tassari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Puskala geeft de bal voor. Milačić kopt de bal weg. Trbović probeert de bal met de borst te controleren. Murat rent richting de bal. Murat haalt uit met een fantastische trap. Cipelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Razvigorov geeft een hoge lob. İstek probeert naar een medespeler te passen. Froli probeert naar een medespeler te passen. Murat is nu in balbezit. Murat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Oršolić passt de bal met de wreef. Froli is nu in balbezit. Froli passt de bal zonder na te denken. Oršolić rent richting de bal. Oršolić draait met de bal, schiet en ... Cipelić bokst de bal weg.

18e minuut.
Pazurek passt de bal met de wreef. Oršolić probeert de bal aan de voet te houden. Froli speelt de bal door. Daar is Murat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murat schiet op doel. Cipelić bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gavin kopt de bal weg. Murat rent richting de bal. Razvigorov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Razvigorov krijgt een gele kaart. Murat raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Oršolić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cipelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Gavin is nu in balbezit. Gavin geeft een hoge lob. Daar is Porýnský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oršolić is nu in balbezit. Oršolić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Milačić speelt de bal door. Froli is nu in balbezit. Froli passt de bal zonder na te denken. Murat bereikt de bal nog maar net als eerste. Murat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Froli probeert naar een medespeler te passen. Murat met een sublieme pass. Tassari rent richting de bal. Tassari schiet op doel. Cipelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Generation - TIGROVI 0:3

32e minuut.
Pazurek is nu in balbezit. Pazurek passt de bal met de wreef. Tassari rent richting de bal. Tassari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Generation - TIGROVI 0:4

34e minuut.
Trbović controleert de bal met de borst. Murat is nu in balbezit. Murat geeft de bal voor. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Pazurek probeert naar een medespeler te passen. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari passt de bal in één keer door. Oršolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Oršolić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Generation - TIGROVI 0:5

40e minuut.
Froli passt de bal met de wreef. Oršolić rent richting de bal. Oršolić met een sublieme pass. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Generation 79%, TIGROVI 21%.
FC New Generation - TIGROVI 0:5

51e minuut.
Pazurek passt de bal in één keer door. Tassari rent richting de bal. Murat bereikt de bal nog maar net als eerste. Murat draait met de bal, schiet en ... Cipelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Generation - TIGROVI 0:6

65e minuut.
Gavin met een sublieme pass. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek passt de bal in één keer door. Tassari heeft problemen om de bal te vangen. Tassari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Gavin passt de bal zonder na te denken. Pazurek probeert naar een medespeler te passen. Tassari rent richting de bal. Tassari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Generation - TIGROVI 0:7

69e minuut.
Oršolić passt de bal zonder na te denken. Pazurek rent richting de bal. Pazurek probeert naar een medespeler te passen. Oršolić rent richting de bal. Oršolić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Froli passt de bal met de wreef. Oršolić is nu in balbezit. Oršolić passt de bal in één keer door. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Generation - TIGROVI 0:8

87e minuut.
Murat kopt de bal weg. Oršolić probeert naar een medespeler te passen. Pazurek rent richting de bal. Pazurek geeft de bal voor. Murat maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Generation 73%, TIGROVI 27%.
FC New Generation - TIGROVI 0:8