Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:13
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: Maksimir
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11384
Dinamo Zgb FC Falcon
1,2-ofsajd Tactiek 4132
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.3 gemiddelde waardering 37.1
very good Schieten very good
average Passen average
average Verdedigen weak


1e minuut.
Akkersdijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkersdijk passt de bal in één keer door. Foulidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaškovič verovert de bal door een tackle van achteren. Vaškovič draait met de bal, schiet en ... Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Tomašić geeft een hoge lob. Colombo probeert de bal met de borst te controleren. Chansa rent richting de bal. Chansa schiet op doel. Jansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - FC Falcon 0:1

7e minuut.
Drapšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuc passt de bal met de wreef. Vaškovič rent richting de bal. Vaškovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Zgb - FC Falcon 1:1

12e minuut.
Šaraf rent richting de bal. Šaraf geeft een lange en hoge pass. Ojanperä controleert de bal met de borst. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa haalt uit met een fantastische trap. Jansson bokst de bal weg. Chansa rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Inworp. Romaniuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuc speelt de bal door. Klungelig pakt Mutti de bal. Mutti draait met de bal, schiet en ... Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Ojanperä rent richting de bal. Ćurka is nu in balbezit. Ćurka passt de bal in één keer door. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Colombo geeft een lange en hoge pass. Akkersdijk kopt de bal weg. Štohera heeft problemen om de bal te vangen. Tomašić is nu in balbezit. Tomašić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Romaniuk rent richting de bal. Tomašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomašić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tomašić kan niet meer verder spelen. Jadrijev komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Ojanperä is nu in balbezit. Ojanperä geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drapšin met een snelle inworp. Jadrijev geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Štohera onderschept slim de pass. Akkersdijk geeft een hoge lob. Chansa rent richting de bal. Chansa schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
van der Wal rent richting de bal. Jadrijev onderschept slim de pass. Jadrijev geeft de bal voor. Chansa rent richting de bal. Chansa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ojanperä geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drapšin met een snelle inworp. Jadrijev geeft een lange en hoge pass. Chansa maakt een snoekduik en kopt de bal. Jansson bokst de bal weg.

33e minuut.
Akkersdijk met een sublieme pass. Codreanu rent richting de bal. Codreanu geeft de bal voor. Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Przecherka bereikt de bal nog maar net als eerste. Przecherka passt de bal zonder na te denken. Mijanović heeft problemen om de bal te vangen. Mutti is nu in balbezit. Mutti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - FC Falcon 2:1

45e minuut.
Przecherka is nu in balbezit. Mutti verovert de bal door een tackle van achteren. Mutti passt de bal met de wreef. Vaškovič rent richting de bal. Vaškovič schiet op doel. Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - FC Falcon 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Zgb 57%, FC Falcon 43%.
Dinamo Zgb - FC Falcon 3:1

47e minuut.
Drapšin passt de bal zonder na te denken. Jadrijev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadrijev passt de bal zonder na te denken. Pisanski heeft problemen om de bal te vangen. Pisanski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Štohera rent richting de bal. Štohera passt de bal zonder na te denken. Kuc is nu in balbezit. Mutti is nu in balbezit. Mutti haalt uit met een fantastische trap. Sosa bokst de bal weg. Vaškovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaškovič draait met de bal, schiet en ... Mijanović probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - FC Falcon 4:1

69e minuut.
Mutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Przecherka is nu in balbezit. Przecherka geeft een lange en hoge pass. Romaniuk kopt de bal weg. Vaškovič bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Romaniuk zal de hoekschop nemen. Vaškovič is nu in balbezit. Vaškovič draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Przecherka de bal onder controle te krijgen. Sosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - FC Falcon 5:1

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štohera met een snelle inworp. Akkersdijk is nu in balbezit. Mutti verovert de bal door een tackle van achteren. Mutti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Štohera met een snelle inworp. Kuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuc draait met de bal, schiet en ... Sosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Foulidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mutti is nu in balbezit. Mutti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Zgb - FC Falcon 6:1

86e minuut.
van der Wal probeert naar een medespeler te passen. Štohera geeft een lange en hoge pass. Mijanović is nu in balbezit. Kuc verovert de bal door een tackle van achteren. Kuc geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Zgb 29%, FC Falcon 71%.
Dinamo Zgb - FC Falcon 6:1